Winkelen in Amsterdam – Het Spiegelkwartier
Foto: vrijetijdamsterdam.nl
Winkelen in Amsterdam – Het Spiegelkwartier

Heeft u weleens een lekkere ‘winkel’ wandeling gemaakt door het Spiegelkwartier? Dat is naar de mening van de redactie van Vrije Tijd Amsterdam zeer de moeite waard. De buurt ligt in de zogenoemde Amsterdamse grachtengordel rondom de Nieuwe Spiegelstraat en Spiegelgracht en tussen het Rijksmuseum en de Herengracht. Het is een historische buurt in Amsterdam en er bevinden zich typische oude Hollandse huizen.

Winkelend publiek kan met een gerust hart een rondje doen in het Spiegelkwartier

Winkelend publiek kan met een gerust hart eens een rondje doen in het Spiegelkwartier. In de buurt zitten een hoop winkels waar van alles en nog wat is te verkrijgen. Antiek en moderne kunst is er met name veelal te verkrijgen. Maar dat is lang niet alles er zijn bijvoorbeeld ook juweliers, fashion boetiekjes en leuke musea, cafeetjes en lekkere restaurantjes.

Er is ook de ruimte om heerlijk te kunnen ontspannen

Heeft u het te druk gehad op uw werk? Er is in het Spiegelkwartier ook gelegenheid tot diverse soorten Welness waaronder het ‘Amsterdam Massage Centre’.
Woont u niet in de stad en wilt u overnachten in Amsterdam. Dat kan ook in het Spiegelkwartier. Bijvoorbeeld bij HANS BRINKER BUDGET HOTEL. Ideaal om lekker te slapen als u gaat winkelen in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

Is het verstandig om in het centrum te winkelen in Amsterdam? 

Kun je in de 9 straatjes leuk winkelen in Amsterdam? 

Is de Pijp een leuke plek om te winkelen in Amsterdam? 

Is de Utrechtsestraat gezellig om te winkelen in Amsterdam? 

Kun je gezellig winkelen in Amsterdam in de Jordaan?