Is het verstandig om in het centrum te winkelen in Amsterdam?
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Is het verstandig om in het centrum te winkelen in Amsterdam?

Is het verstandig om in het centrum te winkelen in Amsterdam? Ja hoor waarom niet. Kijk, het is er natuurlijk wel druk en dan vooral de laatste jaren. Maar dat neemt niet weg dat er rustigere momenten zijn in de winkelstraten die het centrum rijk is.

De Bijenkorf is altijd gezellig shoppen

De Bijenkorf bijvoorbeeld aan de Dam. Nou, menig vermaakt zich wel in het grote warenhuis in Amsterdam. In de Nieuwedijk, Kalverstraat en Leidsestraat zitten ook nog steeds leuke winkels waar u gerust een bezoekje aan kunt brengen.

H&M heeft voor ieder wat wils

H&M bijvoorbeeld waar voor ieder wat wils is. Juweliers zijn er te vinden, een grote shop van Nike, en winkels van diverse bekende en nog wat onbekendere merken. En de HEMA zit er bijvoorbeeld ook. Kunt u tussendoor nog lekker een broodje rookworst scoren of iets anders lekkers natuurlijk.

Magna Plaza kunt u natuurlijk ook slagen

En wat dacht u van Magna Plaza? Dat is ook nog steeds het centrum. Daar zit bijvoorbeeld ook een ruime keuze aan winkels in het grote mooie pand. Kortom genoeg mogelijkheden om te winkelen in Amsterdam.

Spuibuurt in Amsterdam

Bent u klaar met winkelen? In de Spuibuurt rondom standbeeld het Lieverdje zitten leuke kroegen en restaurants waar je na het winkelen gezellig kunt gaan zitten.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

Kun je in de 9 straatjes leuk winkelen in Amsterdam? 

Is de Pijp een leuke plek om te winkelen in Amsterdam?

Is de Utrechtsestraat gezellig om te winkelen in Amsterdam? 

Kun je gezellig winkelen in Amsterdam in de Jordaan?