Kun je in de 9 straatjes leuk winkelen in Amsterdam?
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Kun je in de 9 straatjes leuk winkelen in Amsterdam?

Als we met Vrije Tijd Amsterdam een keuze zouden moeten maken uit wat nou precies de leukste buurt is om te winkelen in Amsterdam dan staat voor ons de 9 straatjes in Amsterdam op de eerste plek.

Te midden van de grachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en de Prinsengracht liggen de straten. Gasthuismolensteeg, Oude Spiegelstraat, Wijde Heisteeg, Hartenstraat, Wolvenstraat, Huidenstraat, Reestraat, Berenstraat en Runstraat vormen de negen straatjes.

Heerlijke grachtjes en prachtige panden

We zullen dat kort toelichten. De 9 straatjes in Amsterdam hebben met de heerlijke grachtjes en prachtige panden in en rondom de winkelstraatjes een prachtige stadse uitstraling. De winkeltjes aldaar zijn zeer bijzonder te noemen. Veel Denim wat de klok slaat met nog echte winkeltjes voorzien van kleermakers.

Schilderijen, boeken shops en een heerlijke vintage winkel

Beeldige schilderijen, boeken shops, een heerlijke vintage winkel, nog méér leuke winkels in Amsterdam, om maar niet te beginnen over de heerlijke restaurantjes om te dineren, plekken om te lunchen in combinatie met mensen kijken vanaf het terras, maar ook nog die heerlijke ouderwetse Amsterdamse kroeg om een ijskoud biertje te drinken.

Cadeau winkel in Amsterdam

Wil je een leuk en/of origineel cadeau kopen? Dan hebben we nog wel een goed idee voor je. Er zit in de 9 straatjes een winkel waar je zeker je slag kunt slaan. Deze winkel heet It’s a present.

Zo kunnen we nog wel even lekker doorgaan maar we zouden zeggen neem er vooral zelf eens een kijkje als u wilt gaan winkelen in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

Is de Utrechtsestraat gezellig om te winkelen in Amsterdam?

Is de Pijp een leuke plek om te winkelen in Amsterdam? 

Is het verstandig om in het centrum te winkelen in Amsterdam?

Kun je gezellig winkelen in Amsterdam in de Jordaan? 

Amsterdam – Leuke dingen doen weekend 9 en 10 maart 2019