Is de Pijp een leuke plek om te winkelen in Amsterdam?
Albert Cuyp. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Is de Pijp een leuke plek om te winkelen in Amsterdam?

Is de Pijp een leuke plek om te winkelen in Amsterdam? Ja, wij vinden absoluut van wel! Zelf zijn we bij VTA dol op de leuke winkeltjes die rondom de markt zitten. Heerlijke kledingwinkeltjes, lifestyle zaken, baby shops en een hoop diverse andere leuke winkels die zich daar inmiddels genesteld hebben.

De enige echte originele Albert Cuyp markt

En u kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan de echte originele Albert Cuyp markt die tussen de diverse winkeltjes ‘verstopt’ zit. Op de Cuyp verkopen ze onder andere kleding, stoffen, schoenen, selfie sticks, vitaminedranken en stroopwafels.

Wat op de Cuyp ook erg leuk is als u het ons vraagt zijn de kramen waar ze kip verkopen. Op het moment van schrijven zitten ze in het midden naast elkaar. En heeft u nog niet gegeten en bent u toe aan een tussenstop om energie bij te tanken? Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de ambachtelijke winkel Kaassie Kaassie in één van de zijstraatjes van de Albert Cuyp. Of Moos is ook erg leuk, vinden wij.

In de Pijp treft u ook de HEMA

Begint u aan de kant van de Van Woustraat met uw wandeltocht over de Albert Cuyp markt? Dan vindt u aan de andere kant de vernieuwde Ferdinand Bolstraat. Daar zit bijvoorbeeld de HEMA, maar ook een hoop kledingwinkels links en rechts.

Gaat u naar rechts dan gaat u naar het Marie Heinekenplein en gaat u naar links dan gaat u naar de Ceintuurbaan. En u raadt het al ook daar zitten winkeltjes en restaurantjes! Neem vooral zelf een kijkje om het te ervaren!

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Is de Utrechtsestraat leuk om te winkelen in Amsterdam?

Lees ook: Kun je in de negen straatjes leuk winkelen in Amsterdam? 

Lees ook: Is het verstandig om in het centrum te winkelen in Amsterdam? 

Lees ook: Kun je gezellig winkelen in Amsterdam in de Jordaan?