Winkelen in Amsterdam – Winkelcentrum Amsterdamse Poort
De Amsterdamse Poort.

Winkelen in Amsterdam – Winkelcentrum Amsterdamse Poort

Wist u dat winkelcentrum Amsterdamse poort het grootste winkelcentrum van de stad is? Er is een heleboel te doen in winkelcentrum Amsterdamse Poort. En het is niet alleen leuk om te winkelen in Amsterdam, maar vanwege veel meer uiteenlopende redenen.

Winkelcentrum de Amsterdamse Poort ligt in Amsterdam Zuidoost

We starten met de ligging. Winkelcentrum Amsterdamse Poort ligt in Amsterdam Zuidoost. Het winkelgebied in Zuidoost is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De Amsterdamse Poort zit zo goed als vastgekleefd aan het prachtige Bijlmer Station. Reist u via dit NS station dan is het vanaf de aankomst nog maar een metertje of honderd lopen voordat u er bent.

Het gevoel alsof u in de Dominicaanse Republiek aan het wandelen bent

De Poort geeft een bijzondere sfeer weer. Als we met Vrije Tijd Amsterdam door de Poort heen wandelen voelt het soms alsof we ons in Suriname of de Dominicaanse Republiek bevinden. Een heerlijk sfeertje dus met vriendelijke mensen.

Naast een grote hoeveelheid winkels op en rondom het plein heeft de Poort een shopping centrum en is er een ruime keuze aan eten te verkrijgen. De Mc Donalds en KFC zitten daar bijvoorbeeld maar er zijn daarnaast een hoop buitenlandse specialiteiten te verkrijgen.

Heeft u nog en leuke tip met betrekking tot de Amsterdamse Poort in Amsterdam? Wij horen dit graag. Stuurt u dan een e-mail naar [email protected].

vrijetijdamsterdam.nl