Eerste editie queer en open minded Superflirt Festival bij Kaap Amsterdam
Eerste editie queer en open minded Superflirt Festival bij Kaap Amsterdam

Op zondag 27 augustus van 13:00 uur tot 23:00 uur wordt de eerste editie van Superflirt Festival gehouden op het terrein van Kaap Amsterdam, gelegen tussen Zeeburg en IJburg. Het queer en open minded Superflirt Festival is een samenwerking van Multifest, bekend van Wasteland, Valtifest, O.W.A.P, Manifesto en O.H.A.F. en het queer label en event organisator MEIJT. Amsterdam. De kaartverkoop start op donderdag 9 maart.

Geweldige ervaring voor bezoekers

MEIJT. bundelt haar eigenwijze en prikkelende karakter met de rijke ervaring van Multifest om samen een positief tegenwicht te bieden aan de huidige, soms wrijvende, onderstromen in de LHBTI+ community. Oprichter en mede-eigenaar van MEIJT., Martijn van Veen: “Er is veel gaande in de samenleving en in onze community. We gaan samen met de beste party-labels van dit moment iets positiefs neerzetten. We stappen over verschillen heen en gaan juist vanuit onze verbinding een geweldige ervaring voor onze bezoekers creëren.”

Zeven verschillende stages

Als nieuwe productie is Superflirt Festival trots haar bezoekers maar liefst zeven stages te kunnen bieden, elk gehost door toonaangevende labels die vanuit hun eigen identiteit zeer variërend zullen programmeren; van House, Techno en Circuit tot Disco, Ball en Pop. Op Superflirt Festival is een grote variatie tussen de stages en kun je flirten met:

VTA Banner
VTA Banner
VTA Banner
VTA Banner
  • Can You Feel iT?
  • Sweetie Darling
  • DAMAGE by Mister B
  • Superball
  • Rubber
  • Lesbique
  • BOPS

Drag Olympics

Als grote verrassing biedt Superflirt Festival de Drag Olympics een nieuwe thuisbasis; deelnemers gaan letterlijk met de hakken in het zand voor deze bekende en hilarische olympiade met onder andere een hakkenrace en handtas werpen. Iedereen kan zich aanmelden om mee te doen om het beste hakje voor te zetten!

Kaap Amsterdam

Kaap Amsterdam biedt een goed te bereiken en middelgroot festivalterrein waardoor een zekere intimiteit wordt gewaarborgd. Superflirt Festival vindt dat een open, accepterende en positieve sfeer de basis moet zijn voor een optimale ervaring. Er zullen diverse maatregelen worden genomen om een “Queer safe-place” te waarborgen.

Bijdragen aan de LHBTI+ community

Dit nieuwe en bruisende festival is een productie voor en door de LHBTI+ community en iedereen die zich hiermee verbonden voelt. Dit betekent dat er alleen samenwerking wordt aangegaan met commerciële partijen die in belangrijke mate bijdragen aan deze community en dat Superflirt Festival ruimte biedt aan maatschappelijke organisaties die relevant zijn voor deze community.

Overige informatie

Meer informatie is te vinden op www.superflirtfestival.nl en op Instagram en Facebook. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een email naar [email protected]