Internationale hitmachine DJ Snake viert Koningsdag in Amsterdam

Internationale hitmachine DJ Snake viert Koningsdag in Amsterdam
Kingslandfestival 2017 in Amsterdam. Photocredits: Kingslandestival 2017

Internationale hitmachine DJ Snake viert Koningsdag in Amsterdam

William Grigahcine, beter bekend als DJ Snake, komt Kingsland Festival in de RAI Amsterdam op 27 april aanstaande. Eerder werd de komst van onder anderen Hardwell, Lost Frequencies en Sunnery James & Ryan Marciano al bekend gemaakt.

Hij breekt internationaal door met de singles ‘Turn Down For What’ en de mega hit ‘Let Me Love You’ samen met Justin Bieber, en nu komt hij naar Nederland. Op Koningsdag zal de zesde editie van Kingsland Festival plaatsvinden.

DJ Snake is afkomstig uit Frankrijk en produceert in 2011 het album van Lady Gaga, ‘Born This Way’. Ook voor de opvolger, ‘Artpop’, produceert DJ Snake onder meer de tracks ‘Applause’ en ‘Do What U Want’ (samen met R Kelly). Eind 2013 verschijnt ‘Turn Down For What’, zijn grote doorbraak. Zijn samenwerking met Major Lazer op ‘Lean On’ wordt in april 2015 zijn eerste nummer 1 notering. ‘Encore’ is het debuutalbum dat DJ Snake uitbrengt in de zomer van 2016. Zijn samenwerking met Justin Bieber, ‘Let Me Love You’ levert hem zijn tweede nummer 1-hit op in ons land.

Een indrukwekkende rij DJ’s en artiesten werd al eerder bekend gemaakt. Onder anderen Hardwell, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano, Ummet Ozcan en Yellow Claw draaien op de mainstage. Daarnaast zijn ook Lil Kleine, Ronnie Flex, Sam Feldt en Headhunterz te verwachten. Bij de RAI zijn zowel openlucht als overdekte areas te vinden.

In Amsterdam worden 4 stages opgebouwd 

In Amsterdam worden vier stages opgebouwd. Er is een stage gehost door TIKTAK, waar naast Lil Kleine en Ronnie Flex ook Broederliefde en The Partysquad hun opwachting maken. Op de Deephouse Stage, gehost door Spinnin’ Sessions, komen de mannen van Kris Kross Amsterdam en Mike Williams de feestvreugde verhogen, terwijl Brennan Heart en Jebroer de Hardstyle Stage met een bezoek vereren.

Vier locaties

In 2013 vond de allereerste editie van Kingsland plaats bij de Amsterdamse RAI. Na deze succesvolle aftrap streek Kingsland ook neer in Den Bosch en Groningen en werd bovendien Twente als succesvolle locatie toegevoegd. In de afgelopen vijf jaar groeide Kingsland uit naar het grootste eendaagse festival van Nederland. Nationaal en internationaal bekende DJ’s hebben in de afgelopen jaren op de stages van Kingsland gestaan. Onder meer Tiësto en Martin Garrix stonden geprogrammeerd bij voorgaande edities van Kingsland.

Tickets voor Kingsland Festival zijn verkrijgbaar via kingslandfestival.nl

De volledige line up Kingsday Festival – RAI Amsterdam:

MAIN

DJ Snake, Hardwell, Lost Frequencies, Navarra, Sem Vox, Sunnery James & Ryan Marciano, Ummet Ozcan, Yellow Claw, TIKTAK, Biggi, Broederliefde, De Jeugd van Tegenwoordig, Dyna, Freddy Moreira, Johnny 500, Jonna Fraser, Lil Kleine, Ronnie Flex, The Partysquad

SPINNIN’ SESSIONS

Kris Kross Amsterdam, LVNDSCAPE, Mike Williams, Mr. Belt & Wezol, Sam Feldt, The Him, Trobi, Zonderling,

HARDSTYLE

Headhunterz, Brennan Heart, Audiotricz, Bass Modulators, Hard Driver, Jebroer, Luna, Max Enforcer

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Grote namen treden op bij Kingsland festival