Koninklijke feestmarathon voor de Amsterdamse LGBTQ-scene
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Koninklijke feestmarathon voor de Amsterdamse LGBTQ-scene

De housefanatiekelingen onder de Amsterdamse LGBTQ-scene hadden de afgelopen dagen niks te klagen. Zondag was het in de Paradiso tijd voor het feest ‘Rapido – King Edition’. Van drie uur ’s middags gingen bezoekers los op alle verdiepingen van het historische gebouw aan de Weteringschans.

Prachtige lasershows, met recht, de mooiste in Amsterdam

DJ’s Saeed (NL), Alex Acosta (MEX), Tom Stephan (UK), Migg Z (NL), Am3d (NL) & Sergio Cardoso (BRA) zorgden voor het keiharde house-geluid en organisator Rapido Events zorgde voor werkelijk waar prachtige lasershows. Met recht, de mooiste in Amsterdam.

Zaterdag was de feestmarathon al in gang gezet

Zaterdag was de feestmarathon al in gang gezet met de extra grote editie ‘FunHouse XL – King Edition’. De start was daar om tien uur ’s avonds en om negen uur in de ochtend ‘rolden’ de feestgangers het Westergasterrein af. Het feest vond plaats in de WesterUnie, WesterLiefde & het TransformatorHuis. DJ’s waren Sharon O Love, Karl Kay Perquy, Inshane, Martin Rivera, Eric Kande, Mr. Mola, Hansom, Asaf Dolev en RW.

“En zo meteen gaan we gewoon lekker door”

“En zo meteen gaan we gewoon lekker door”, aldus één van de bezoekers aan Rapido in de Paradiso afgelopen zondag. Voor wie er nog niet genoeg van had was er zelfs na twee dagen flink feesten een afterparty georganiseerd. De AMS – AFTER – the KING Edition 2018 welteverstaan en deze vond plaats in de Westerunie. Dj’s Card Mercier, DJ PAGANO and friends. De laatste beats klonken maandagochtend om tien uur ’s ochtends in de Westerunie.

Tijdens alle feesten waren er ook mooie dansshows vanaf het podia in de diverse venues.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Geslaagde STREETPARTY bij Club YOLO