“Girl you are killing me in this video”

“Girl you are killing me in this video. Thanks for the love babe”, waren de lovende woorden van Performing Artist Dancer Teacher Coach en Choreographer Junadry Leocaria over het optreden van freelance danseres Carlotta Ippolito (Shiva ) afgelopen zaterdag in Club NYX bij het feestje PUSSY WAGON.

Zaterdag stond bij 3xNYX in samenwerking met event organisaties House Of Vineyard’s Living Room OTA, House of Vineyard en WHYOU een nieuwe editie van PUSSY WAGON op het programma. Het feest begon zaterdag traditiegetrouw met een ‘mini-bal’, mogelijk gemaakt door Mother of the House of Vineyard en de Dutch Ballroom Scene. De grote finale staat tijdens Milkshake 2018 op het programma. Na het ‘balgedeelte’ konden bezoekers met de heupen swingen tijdens de extra grote Kingsday editie met een hoop entertainment op drie verdiepingen.

"Girl you are killing me in this video"
3xNYX LONG LIVE THE KING. Photocredits: 3xNYX

LONG LIVE THE KING

Donderdag startte gayfeest organisator 3xNYX met feest ‘LONG LIVE THE KING’ de driedaagse Koningsdag feestmarathon met ‘LONG LIVE THE KING’ en vrijdag stond ‘vermijd het gezeik met je vrienden’ op het programma in de nachtclub gelegen in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat.

"Girl you are killing me in this video"
3xNYX LONG LIVE THE KING. Photocredits: 3xNYX

Vodka Woensdag

Woensdag is het alweer tijd voor de XXL editie van Vodka Woensdag, tijdens een speciale ‘melatonine’ editie waar bezoekers vrijblijvend worden verzocht de club te bezoeken in het nachtelijk kloffie zoals een pyjama pak, lingerie set, met pantoffels of in een huispak zorgen DJ’s KAI, Valentijn, The G-Team, Leroy Sanders, Stennis, Jakko, Charlie en Spikey Lee er samen met optredens van Santi Storm voor dat Vodka Woensdag fans niks tekort zullen komen.

"Girl you are killing me in this video"
3xNYX LONG LIVE THE KING. Photocredits: 3xNYX

Bevrijdingsdag bij Club NYX

Op zaterdag 5 Mei tijdens Bevrijdingsdag gaan tijdens ‘3x NYX till 9am’ tot negen uur in de ochtend door.

"Girl you are killing me in this video"
DJ Samaker tijdens LONG LIVE THE KING in Club NYX. Photocredtis: 3xNYX

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Koninklijke feestmarathon voor de Amsterdamse LGBTQ-scene 

Lees ook: Stad maakt zich op voor hitsig, kleurrijk en veelzijdig Milkshake festival