Koningsdagevenement verplaatst na afgelasting
Vunzige Deuntjes bij Amsterdam Open Air

Koningsdagevenement verplaatst na afgelasting

Balen als een stekker. Het gezamenlijke Koningsdag evenement van Vunzige Deuntjes, Kattekwaad en Mrs. Mokum werd op last van de Gemeente Amsterdam op het laatste moment afgelast. De krachtenbundeling wat moet bijdragen tot een geslaagd ‘Drie Koningen’ feest vindt nu plaats op 15 september.

Helaas kan het event niet doorgaan

“Lieve feestbeestjes! Helaas een vervelende mededeling: vanwege de verwachte drukte heeft de gemeente Amsterdam ons opgedragen dit evenement te cancelen. Het ziet ernaar uit dat de locatie het verwachte aantal bezoekers niet aankan, waardoor het evenement helaas niet door kan gaan. Dat vinden we natuurlijk onwijs zonde, aangezien we heel veel zin hadden om met jullie te dansen op snoeigeile hits en te drinken op de verjaardag van Willem. Erg jammer, maar er is gelukkig ook goed nieuws!

In september vindt de herkansing plaats

Op 15 september mogen we de Drie Koningen overdoen! Ditmaal zorgen we ook voor een buitenvergunning, waardoor we er een minifestival van maken met nog meer mensen, liefde en gezelligheid. We hopen jullie allen dan in onze Amsterdamse armen te mogen sluiten”, was de reactie van event organisatie Mrs. Mokum omtrent de afgelasting van het Koningsdagevent.

vrijetijdamsterdam.nl