Naakt dansen op het Milkshake Festival
Milkshake Festival 2017. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Naakt dansen op het Milkshake Festival

Er komt tijdens het Milkshake Festival 2018 een heuse are waar bezoekers naakt kunnen dansen. In de zogenoemde ‘nude area’, kunnen mensen alleen naar binnen als ze poedeltje naakt zijn. Het speciaal ingerichte dansgebied op het terrein van het Westerpark kan heeft haar eigen ingang. Bij binnenkomst dienen alle kleren uitgedaan te worden. Althans, als je naar binnen wil tenminste.

Naked yoga, jeu de boules, twister, badminton en volleybal

Wie hier naar binnen wil, kan gebruik maken van extra lockers bij de ingang. Op het terrein kunnen bezoekers onder meer deelnemen aan naked yoga, jeu de boules, twister, badminton, volleybal, kantklossen, punniken en bodypaint. Ook kunnen de nudisten met verrekijkers gluren naar de geklede mensen op terrein.

Er is geen hamburgertje te verkrijgen op het Milkshake Festival

Eerder maakte Milkshake festival bekend dat er komende editie geen vlees gekocht kan worden. Het evenement is voor het eerst volledig vegetarisch. De meesten steunen dit beleid.

Camp Milkshake in Amsterdam

Milkshake Festival vindt dit jaar plaats op 28 en 29 juli 2018 op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Er is ook een camping waar de bezoekers terecht kunnen. Deze camping wordt ‘Camp Milkshake’ genoemd.

Mini Milkshake voorafgaand aan het grote festival

Evenals in 2017 is er ook dit jaar weer een mini milkshake. Dat is een feest voor mensen met een verstandelijke- en/of psychische beperking. Zij krijgen ook de echte Milkshake hype te voelen.

vrijetijdamsterdam.nl

Milkshake gaat voor vegetarisch en duurzaamheid