HOME ZWEET HOME – Decathlon home workout met Radmilo Soda

HOME ZWEET HOME - Decathlon home workout met Radmilo Soda

Bijzondere tijden vragen om creatieve oplossingen. Om die reden komt Decathlon in samenwerking met trainer en lifestyle-coach Radmilo Soda van Soda Bodyfit met de Decathlon home workout, een online workout speciaal voor thuisblijvers. Omdat binnen blijven niet hetzelfde is als stil zitten.

Soda Bodyfit
Het team van Soda Bodyfit gelooft altijd al dat persoonlijke training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam, maar nog meer ten tijde van de huidige pandemie. Nu sportscholen veelal gesloten zijn, en onnodige sociale contacten gemeden moeten worden, biedt Decathlon in samenwerking met Soda Bodyfit de oplossing: een online workout op verschillende niveaus om zo dicht mogelijk bij persoonlijke begeleiding te kunnen komen. En om thuisblijvend Nederland actief, gezond en sterk te houden!

Samen sterk
Op 18 maart wordt er om 12:00 een online workout verzorgd door Radmilo. Nadat Radmilo al een eerste workout heeft verzorgd voor alle medewerkers van Decathlon, wordt dit nu ook aangeboden voor de rest van Nederland en iedereen die tussen het werken door thuis wilt sporten. Deze digitale workout is de eerste fase van een campagne om heel Nederland thuis aan het sporten te krijgen, want een goede weerstand is nu belangrijker dan ooit!

De workout wordt gehost op sportenmetdecathlon.nl.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Wees geen krent, red jouw favoriete eettent