HIV test week bij de GGD in Amsterdam

HIV test week bij de GGD in Amsterdam
GGD in Amsterdam. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

HIV test week bij de GGD in Amsterdam

Kom van 7 januari tot en met 11 januari naar de GGD in Amsterdam voor de HIV test week. Die oproep doet de Amsterdamse gezondheidsorganisatie.

Met HIV kan je lang en gezond leven, maar alleen als je weet dat je het hebt! Het is belangrijk dat infecties snel worden ontdekt en behandeld. Daardoor kun je gezonder verder leven en bovendien voorkom je verdere verspreiding van het virus”, aldus de GGD.

Jaarlijks 150-200 nieuwe hiv-diagnosen in de hoofdstad

In Amsterdam worden jaarlijks in Amsterdam nog steeds zo’n 150-200 nieuwe hiv-diagnosen gesteld. Deze infecties worden met name overgedragen door mensen die niet weten dat ze hiv hebben en niet onder behandeling zijn. Laat je daarom testen bij de Soa-polikliniek. De test is gratis en vertrouwelijk en wordt afgenomen met een simpele vingerprik. Je krijgt direct de uitslag.

Kom langs van 7 tot en met 11 januari 2019

Kom langs voor de test van maandag 7 januari tot en met vrijdag 11 januari 2019. Tijden: van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Je hoeft geen afspraak te maken. Je kunt je melden bij de balie van de Soa-polikliniek, Weesperplein 1, Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl