UITGAAN IN AMSTERDAM: PARADISO VIERT 4-JARIG JUBILEUM DJ’S OSIE SQUARE
Pic by Bete Photography styling Studio Sabine Staartjes mua by Sharon Meiri
UITGAAN IN AMSTERDAM: PARADISO VIERT 4-JARIG JUBILEUM DJ’S OSIE SQUARE

BAM! BAM! BAM! BAM! Osie Square is vrijdag 4 jaar en dat mag de hele uitgaan scene van Amsterdam weten ook. Sterker nog, liefhebbers van het onvervalste Mokumse nachtleven, de crème de la crème op het gebied van uitgaan in Europa, worden door het DJ duo vrijdag 21 december getrakteerd op keiharde beats, shows en een dikke vette line-up.

Jaja, want wie jarig is moet trakteren! En dat niet alleen natuurlijk want bij jubilea in de dance-scene hoort vanzelfsprekend een tof event én worden naast familie en vrienden niet op de laatste plaats de fans van het eerste uur verwacht. En dat kun je nou net aan de broers El en Cliff van OSIE SQUARE overlaten.

In de line-up sieren vrijdag dan ook ervaren artiesten, maar zien we bijvoorbeeld ook Marieke Samallo de organisator van het Milkshake festival, onlangs nog genomineerd voor ‘Parool Amsterdammer van het jaar’, tussen de gasten staan. Zij komt speciaal voor het tweetal een dansje wagen in het gebouw aan de Weteringschans.

Daarnaast maakt de energierijke en onuitputtelijke MC Divine haar opwachting tussen het publiek op de dansvloer. Niet als artiest op het podium achter de draaitafels of gesterkt met de microfoon. Nee, gewoon om zelf lekker los te gaan.

Divine kan ook een mooi dansje wagen

Dat Divine wel een dansje kan wagen kunnen we inmiddels bij Vrije Tijd Amsterdam zonder blikken of blozen beweren. Zo zagen we Divine na haar eigen optreden bij Liquid Kiddy met vrouwlief als twee tortelduifjes samen door de Elementenstraat bewegen. Een mooi tafereel om te aanschouwen.

Maar goed, weer over tot de orde van de draaitafels en niet te vergeten JNM The Naked Mc, de artiest die op haar eigen manier, gesterkt met microfoon, altijd wel het publiek te pakken krijgt. Eigenlijk behoeft JNM The Naked MC geen uitleg, zeker niet onder het geroutineerde uitgaanspubliek in Amsterdam. Voor de jonge fans toch een aantal namen van feesten zodat je weet waar je vrijdag aan toe bent. De artiest met sexy vibe maakte haar opwachting bij events zoals het Milkshake Festival in het Westerpark, Vieze Poezendek in Club Air, feesten in Club Nyx en vele andere Amsterdamse nachtclubs.

Jack Delhi is de tweede artiest uit de line-up. Zelf zagen we de goedlachse en met het publiek flirtende DJ in actie tijdens Vriendjespolitiek in de altijd gezellige club NYX. Jack zal met deephouse, techhouse en zijn vrolijke uitstraling het publiek hoe dan ook gaan vermaken. Daar zijn we ruimschoots van overtuigd.

Artiest nummer drie is een zeer talentvolle vrouwelijke DJ en met precisie gekozen door El en Cliff. Vier feestjes waaronder het populaire Don’t Feed The Animals staan op het lijstje optredens van DJ Jacket. En dat is natuurlijk mooi om te zien. VTA zal ook de ontwikkelingen van deze ’topper in wording’ blijven volgen.

Brabant en dan voornamelijk Breda en de hoofdstad Amsterdam zijn de plaatsen waar artiest 4 voornamelijk achter de draaitafels kruipt. De DJ draait deephouse, house, techhouse en techno. “Gegarandeerd knallen met DJ Burtha”, aldus Cliff van OSIE SQUARE over hun bevriende DJ Burtha.

In het multifunctionele Paradiso treedt vrijdag ook DAVID VUNK op. Deze artiest is door de Paradiso geselecteerd om zijn favoriete line-up te cureren. DAVID VUNK bijt het spits van de nieuwe nacht af in het jaar dat hij grote successen behaalde. Zo sloot de Rotterdamse dj op een grootse manier de X-Ray van Lowlands af, gaf hij acht dj-sets tijdens ADE en deed hij zijn eerste Boiler Room tijdens Dekmantel.

De hoofdrolspelers zijn DJ duo Osie Square uit Amsterdam

De hoofdrolspelers zijn natuurlijk DJ duo Osie Square uit Amsterdam. VTA werd fan op een zondagmorgen terwijl de vogeltjes buiten alweer floten en het creatieve DJ duo ondertussen het publiek in Club NYX bleef aansporen tot beweging op hun vette beats. En dat lukte ze maar al te goed. Sindsdien zijn we het house en urban duo blijven volgen. Twee broers, sympathiek, geen kapsones of praatjesmakers maar twee familieleden met een enorme passie en drive voor muziek. Bescheidenheid siert de mens behalve als ze samen het publiek aan het vermaken zijn. Dan is gewoon keihard knallen. En druk ze niet in een hokje. De twee zijn absoluut geen hokjesdenkers.

Door: Rik Verkaik

Meer info en kaartverkoop -> https://www.facebook.com/events/1749802938462641/

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

UITGAAN IN AMSTERDAM – PXL – Paradiso Xtra Light

Uitgaan in Amsterdam – Boef in januari pas naar Paradiso

Uitgaan in Amsterdam – Keihard – Techno Silent Disco – Paradiso

Na 2 uitverkochte edities komt Latin District terug naar Paradiso