Na 2 uitverkochte edities komt Latin District terug naar Paradiso
Paradiso. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Na 2 uitverkochte edities komt Latin District terug naar Paradiso

“De lekkerste hits van nu, schudden op latin, reggaeton en dancehall, losgaan op de beste R&B, hiphop en salsa”, aldus de organisatie van Latin District in Paradiso. Op zaterdag 22 december, vlak voor de kerstdagen, kan publiek dit jaar nog één keer uitgaan in de Paradiso in Amsterdam aan de Weteringschans. “De vorige twee edities waren volledig uitverkocht. Wacht daarom niet een koop je early bird kaarten”, aldus de organisatie van Latin District.

Het feest vindt plaats in twee zalen

Het feest vindt plaats in twee zalen van de Paradiso. De grote zaal wordt voorzien van R&B, Latin hits, reggaetton en dancehall. De bovenzaal ‘Salsa District’ genoemd wordt een mengeling van Salsa, Bachata en merengue.

Mooie dingen in het vooruitzicht

De Paradiso, één van de tofste locaties op het gebied van uitgaan in Amsterdam staat het einde van december bol van de feesten. Vrijdag komen bijvoorbeeld de gebroeders van OSIE SQUARE optreden. Zij vieren samen met de Paradiso hun 4 jarige jubileumfeest!

Paradiso ruim 50 jaar een begrip in Amsterdam

Het jaar 2018 is een bijzonder jaar voor de Paradiso. Op 30 maart 2018 bestond de Paradiso officieel 50 jaar. Dat was welteverstaan op 30 maart 2018. Die bijzondere mijlpaal was reden tot veel feesten, niet alleen in de Paradiso, maar ook in diverse andere Amsterdamse gebouwen. In het Amsterdam Museum showde ze bijvoorbeeld de ‘Tentoonstelling 50 jaar Paradiso’.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

Uitgaan in Amsterdam – NOODLANDING – Special X-mas Edition!

 

UITGAAN IN AMSTERDAM: PARADISO VIERT 4-JARIG JUBILEUM DJ’S OSIE SQUARE

Uitgaan in Amsterdam – Keihard – Techno Silent Disco – Paradiso

Uitgaan in Amsterdam – NOODLANDING – Special X-mas Edition!

 

Na 2 uitverkochte edities komt Latin District terug naar Paradiso