Uitgaan in Amsterdam – Boef in januari pas naar Paradiso
Paradiso. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Uitgaan in Amsterdam – Boef in januari pas naar Paradiso

Het zou eigenlijk al 29 september 2018 ‘moeten’ zijn dat Boef op de stijl zoals alleen hij dat kan het publiek zou komen vermaken in Paradiso Amsterdam. Maar, doordat de release van zijn nieuwe album op zich liet wachten is het concert van Boef in de Paradiso uitgesteld. De ‘Urban artiest’ komt nu op 24 januari binnen de lijnen van de Paradiso.

Het kaartje blijft gewoon geldig

Fans die al een kaart hadden aangeschaft kunnen met dat biljet gewoon naar binnen. Zij die nu niet meer kunnen gaan hebben de mogelijkheid om tot en met 23 januari 2019 hun kaart te retourneren bij Ticketmaster.

De rapper lag even onder vuur

Boef lag een tijdje onder vuur door zijn gedrag maar lijkt in Nederland momenteel populairder dan ooit. Naast rappen focust de artiest zich ook op zijn goed draaiende YouTube kanaal met enkele honderdduizenden volgers.

Boef heeft momenteel stemproblemen

Fans in de Paradiso lijken mazzel te hebben want na de eerste uitstel in September heeft rapper Boef nu voor tien dagen zijn optredens geannuleerd. De arme boef heeft last van zijn stem en mag niet optreden op doktersadvies. Dat heeft Boef laten weten via Instagram.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

UITGAAN IN AMSTERDAM: PARADISO VIERT 4-JARIG JUBILEUM DJ’S OSIE SQUARE

Uitgaan in Amsterdam – Keihard – Techno Silent Disco – Paradiso

Uitgaan in Amsterdam – NOODLANDING – Special X-mas Edition!

Na 2 uitverkochte edities komt Latin District terug naar Paradiso