Osie Square houdt publiek ook op zondagmorgen springlevend
Club NYX geluidstechnicus Boris (links) samen met de mannen van Osie Square.

Osie Square houdt publiek ook op zondagmorgen springlevend

El Osie en Cliffie Square (samen Osie Square) hielden het publiek in de Club NYX aan de Reguliersdwarsstraat ook op zondagochtend rond 08:00 uur nog spring en spring levend. En dat is weleens anders geweest rond dat tijdstip. Menig Amsterdammer tilt het vaak al uitgeputte lichaam tijdens de eerste zaterdag van de maand in de nachtelijke uurtjes nog enthousiast naar de NYX maar komt binnen op de traptrede ‘tot de conclusie’ dat de batterij toch echt wel leeg is. Ook de dienstdoende DJ kan daar dan geen verandering meer in brengen….

Hoe anders is het bij Osie Square. De 2 broers op muziekmissie zorgden er met behulp van geluidstechnicus Boris voor dat het publiek zich ook ’s ochtends al stuiterend en energievol door de nachtclub bewoog. Die gasten van Osie Square maken er gewoon een feestje van achter de draaitafels. Ze vermaken elkaar oprecht en weten die vrolijke vibe feilloos het publiek in te ‘blazen’. Een vermakelijk gezicht.

Het muzikale duo werd onlangs genomineerd voor de Gouden Kabouter Award 2017 in de categorieën: ‘Beste nieuwkomers’ en ‘Beste loopmaten’. Ze traden onder andere op in Club Air, het Bungalup-festival en het Milkshake-festival. Ook hosten de twee een eigen clubnacht in Club NYX.

3X NYX ging zaterdag volgens traditie op de eerste zaterdagnacht van de maand door tot 09:00 uur ’s ochtends. Naast de ‘musci-brothers’ lieten MC Divine, Jerry Frisky, Valentijn, The G-Team, Aiscream, Charlie, Spikey Lee, WOE$T, Godenzonen, Je m’appelle Pasquinel, Krijn in de Kosmos, Eljany, Connie Komen, House of Ratchet, Roxy Brooks en Barman menig heupen bewegen.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

DJ duo Osie Square: ‘Wij zijn tijdens Pride ere Janeys’