AFTRAP #WIJZIJNHETZAT CAMPAGNE OP 2 DECEMBER IN EKKO UTRECHT Zondag 2 december organiseert beweging #IKBENHETZAT een aftrapevent & fundraiser in de EKKO in Utrecht om de campagne #WIJZIJNHETZAT te lanceren. De campagne #WIJZIJNHETZAT is in het leven geroepen om de LGBTQ-community te verbinden in de strijd voor gelijkheid, acceptatie en veiligheid. Van vier uur ‘s middags tot elf uur ’s avonds kleurt EKKO zich in alle kleuren van de regenboog en worden de belangrijke partners in deze strijd betrokken.

AFTRAP #WIJZIJNHETZAT CAMPAGNE OP 2 DECEMBER IN EKKO UTRECHT

Zondag 2 december organiseert beweging #IKBENHETZAT een aftrapevent & fundraiser in de EKKO in Utrecht om de campagne #WIJZIJNHETZAT te lanceren. De campagne #WIJZIJNHETZAT is in het leven geroepen om de LGBTQ-community te verbinden in de strijd voor gelijkheid, acceptatie en veiligheid. Van vier uur ‘s middags tot elf uur ’s avonds kleurt EKKO zich in alle kleuren van de regenboog en worden de belangrijke partners in deze strijd betrokken.

De beweging is omgevormd tot de campagne #WIJZIJNHETZAT

De beweging is op 14 januari dit jaar gelanceerd door Willem Dusty Gersanowitz de Wit en is opgepakt door de media en door een groot deel van de LGBTQI-community. De actiegroep, steekt momenteel vooral op als er een nieuw incident gebeurd is. Dusty en de Jonge Utrechtenaers hebben de handen ineengeslagen om de beweging om te vormen tot de campagne #WIJZIJNHETZAT.

Geld wordt gebruikt om campagne mee te financieren

Tijdens de lancering zijn er onder andere optredens van de artiesten van The G-Team, Ingrid van Engelshoven, Bibi de Holanda, Dominee Gremdaat en The Monster Pit. Een groot deel van de opbrengsten van de avond worden gebruikt om een grote landelijke empowerment campagne te financieren en sympathisanten wordt gevraagd om mee te helpen zodat de boodschap door het hele land zichtbaar wordt. De dag is mede mogelijk gemaakt door Bob Angelo Fonds en Gemeente Utrecht.

vrijetijdamsterdam.nl

Vorig artikel: US aanvoerder na eerste overwinning: dit is pas het begin