Zaterdag in de Elementenstraat: Liquid Kiddy’s ‘We cum like divas’
DJ NINA: "Ik kijk er al maanden naar uit". Photocredits: Janey

Zaterdag in de Elementenstraat: Liquid Kiddy’s ‘We cum like divas’

In de Warehouse Elementenstraat, dat door vele party-insiders in de stad wordt betiteld als één van Amsterdams vetste underground locaties, vindt komende zaterdag weer een onvervalste editie plaats van het populaire LGBTQ event van Liquid Kiddy’s. Liquid is een krachtenbundeling van event organisatoren Totally, Papa party, Damage en het internationale Fetish bedrijf Mister B.

Theo Heskes is de oprichter van Totally, een gerenommeerde naam in de uitgaanswereld. Met Totally staat hij elk jaar op Milkshake Festival, Sexy Party Cologne en het Kwaku Festival. Tevens is Heskes de oprichter en stuwende kracht achter het vrij jonge concept van Luiqid Kiddy.

Zaterdag in de Elementenstraat: Liquid Kiddy’s ‘We cum like divas’
Liquid Kiddy organisator Theo Heskes.

Tijdens ‘We cum like divas’, de event-titel van de komende versie, telt de industriële loods aan de Elementenstraat drie verschillende ruimtes waar het publiek los kan gaan. Maar, belangrijker nog in die drie zalen shinen een groot aantal artiesten. Van lokale helden zoals The G-Team, JNM The Naked mc, Mc DiVine tot aan de Israëlische superster Eliad Cohan. Kenners zullen dit beamen. De vier zijn ‘slechts’ een klein tipje van de sluier want er zijn zaterdag meer dan 20 artiesten, aangevuld met sensationele dansers, hete shows en sexy queens, die de Liquid Kiddy fans komen verblijden met hun draaikunsten.

Zaterdag in de Elementenstraat: Liquid Kiddy’s ‘We cum like divas’
Photocredits: Momentzfoto

Tijdens de kleurrijke en 9 uur durende dance-marathon in de Elementenstraat kunnen darkroom liefhebbers zich terugtrekken in de speciale party darkroom die volgens de organisatie net als het evenement zelf in haar totaliteit ‘groter dan ooit’ is.

Verrassende en nieuwe publiekstrekker is de introductie van een speciale ‘Totally women only kissing room’. Tot op heden zou je een dergelijke creatie alleen verwachten bij het Milkshake festival of ‘lesbian-event’ Janey.

DJ NINA, zaterdag één van de DJ’s in de Totally stage, over deze vernieuwing: “Super leuke toevoeging en een origineel idee. Kijk, Liquid Kiddy richt zin in principe op de mannen maar op deze manier maak je het ook aantrekkelijk voor de lesbische scene. Zo een heel groot feest geven alleen op vrouwen gericht werkt in de regel niet omdat dames die een relatie hebben of krijgen vaak liever lekker op de bank blijven zitten.”

De ervaren DJ die al jaren draait in clubs zoals Club NYX, Now & Wow, Panama, Disco Dolly, Melkweg, Supperclub, Bitterzoet en een heleboel andere clubs, feesten en festivals, kijkt al een tijdje uit naar aankomende zaterdag. “Zal ik je eens wat vertellen. Ik kijk zonder overdrijven al maanden uit naar Liquid Kiddy. De redenen zijn dat ik de sfeer en publiek ken omdat ik er al een keer heb gedraaid. En wat meespeelt is het feit dat Theo Heskes vroeg de promotie heeft opgezet. Je ziet het overal voorbij komen. Super gaaf”, aldus de DJ die zaterdag los gaat op de stage van Totally.

Zaterdag in de Elementenstraat: Liquid Kiddy’s ‘We cum like divas’
Een danser tijdens eerdere editie Liquid Kiddy. Photocredits: Momentzfoto

De volledige line-up bestaat uit de volgende DJ’s: Eliad Cohen, Suri, Tomo Woodland, D’Alessandro, Diego Summers, Nikki Valentine, Yulia Plotkin, DJ BE-Rik, William Sizen Bell, Chris Bekker, Totally, Mimi, NINA, The G-team,Charlie, Shug la Sheedah, Alex Sinclar, JNM The Naked mc, Mc divine en Ceciel Moyano.

Kaartjes voor hét LGBTQ feest van aankomende zaterdag zijn verkrijgbaar via de volgende link

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl