Funhouse XL de kersteditie 22 december op Westergasterrein

Rapido events organiseert zaterdag 22 december traditiegetrouw FunHouse XL – the X-MAS edition. Dat betekent dat een groot deel van de Nederlandse LHBTI scene vanaf tien uur ’s avonds tot negen uur in de ochtend los kunnen gaan. Normaal duren de feest meestal tot vijf uur ’s nachts behalve rondom de kerst en tijdens Pride Amsterdam. Met Pride Amsterdam is het altijd de allergrootste Funhouse XXL die op het programma staat.

Sharon -O- Love is een van de smaakmakers

Het feest vindt plaats in de WesterUnie, WesterLiefde & TransformatorHuis op het Westergasterrein. In alle drie de gebouwen zullen verschillende muziekstijlen worden gedraaid. In de WesterUnie kan het publiek genieten van DJ Joyadi, Love & Leomeo en niemand minder dan Sharon -O- Love.

Toffe deejays in de Westerliefde en Transformatorhuis

In de WesterLiefde en het TransformatorHuis draaien Mr. Mola, Serkan Turker, DJRW, Asaf Dolev & DJ Charly. Show wordt gedaan door ‘The Vipers Squad’ en VJ is Jeremy From Alex EtJeremy.

Mooi samenzijn tijdens Funhouse XXL op Westergasterrein

Het werd een mooi samenzijn van de Europese gay-scene in Amsterdam tijdens Funhouse XXL. Veel liefde, keiharde beats en lichtshows verdeeld over de GasHouder, WesterUnie, WesterLiefde en het TransformatorHuis, waar duizenden bezoekers genoten van de klanken van onder meer DJ Sharon O Love, Dan Slater en Guy Scheiman.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: onafscheidelijk G-Team duo Thijs en Peter toch echt uit elkaar