H.I.M. verhuist van AIR naar Panama Amsterdam
Photocredits: H.I.M.

H.I.M. verhuist van AIR naar Panama Amsterdam

LGBTQ-dance event organisatie H.I.M. keert terug naar Amsterdam voor een nieuwe editie van het populaire openminded feest. In tegenstelling tot de vorige keren dat het uit België overgewaaide feest haar intrede deed in de hoofdstad, valt de keuze niet op club AIR maar wél op Panama Amsterdam. Op zaterdag 11 januari is de nachtclub gelegen aan de Oostelijke handelskade de locatie waar het feest ‘Matinee LaLeche!’ zal plaatsvinden.

Matinee All Stars DJ’s

Het wordt volgens de dance organisator één van ’s werelds grootste producties tot nu toe door H.I.M. georganiseerd. Als Matinee All Stars DJ’s worden Lydia Sanz en Flavio Zarza aangekondigd. Zij worden bijgestaan door H.I.M. Internation Resident Rick Braile.

Met de jaarwisseling vindt het feest nog in België plaats

De eerstvolgende keer dat het Belgische feest plaatsvindt is met de jaarwisseling. En dat is op eigen grondgebied, welteverstaan. Op 31 december wordt het nieuwe jaar ingeluid in de HAVN Antwerp. Dat is ook bij de ‘zuiderburen’ op een nieuwe locatie. DJ’s zijn dan onder andere Glaucio Duarte (NL.), Stewie Layhe, Joyadi, Elof De Neve en Tony De Luca (FR.)

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Supernature bij Vrankrijk voor SEHAQ