Uitgaan in Amsterdam

Uitgaan in Amsterdam - informatie - leuke tips
ADE ochtendfeest in de Westerunie. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Uitgaan in Amsterdam

In dit uitgaansblog lees je leuke nieuwtjes met betrekking tot uitgaan in Amsterdam die wij de moeite waard vinden om te vermelden.

Heb jij een leuke tip met betrekking tot uitgaan in Amsterdam? Wij horen het graag. Stuur dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl

5 februari 2019 

DJ Kimberlee Ramirez ‘deze munt had ook een prachtige keerzijde’

Het werd een bijzonder interview met dj Kimberlee Ramirez! Het artikel is zeer de moeite waard om eens te lezen!


1 februari 2019

Op een groot scherm naar Ajax tegen Real kijken!

Op een groot scherm naar Ajax tegen Real kijken? Dit kan bij Lokaal Edel en het Sieraad. U weet wel van die gezellige VrijMiBo EdelWise feesjes. Check dit artikel.


1 februari 2019 

Keihard knallen met Vault Sessions in de Elementenstraat

Dit weekend wordt het weer keihard knallen in de Warehouse Elementenstraat. Waarom? Omdat Vault Sessions haar intrede doet! Lees verder.


30 januari 2019

Thunderdome keert terug naar Jaarbeurs Utrecht

Op 26 oktober 2019 keert Thunderdome terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. In 2017 maakte het legendarische Hardcore concept een comeback na vijf jaar afwezig te zijn geweest. Het evenement was al in de pre-registratie vrijwel direct uitverkocht en verwelkomde meer dan 40.000 gabbers uit 54 landen.

Thunderdome groeide vanaf het begin van de jaren negentig uit tot een absoluut cultmerk. Wie aan hardcore denkt, denkt ook aan Thunderdome. Deze editie is een ode aan de gabber. Zij maakten Thunderdome legendarisch in al die jaren: ‘Samen zijn we hardcore!’.

Lees verder


30 januari 2019 

AMF is ook weer aanwezig tijdens ADE 2019

AMF is ook weer aanwezig tijdens ADE 2019. De organisatie maakte bekend dat de datum voor dit jaar 19 oktober is. De line-up is nog niet bekend gemaakt. Het Amsterdam Music Festival is één van de grotere evenementen die plaatsvinden tijdens het Amsterdam Dance Event 2019.

Vorige editie was een enorm succes. De uitverkochte en zesde editie van AMF leverde voor haar fans een ongeëvenaarde energierijke avond op. AMF, dat plaats vond in de Johan Cruijff ArenA verwelkomde meer dan 40.000 fans uit 100 landen. Lees verder.


22 januari 2019

“Dit is toch niet normaal meer”, aldus een ‘Welcome To The Future’ fan van het eerste uur. Vanmiddag startte om twaalf uur ’s middags de early bird verkoop. Fans konden voor € 49,25 + € 4,25 service-fee een zogenoemd early bird kaartje kopen echter waren die al binnen een mum van tijd uitverkocht. Festivalgangers kunnen nu alleen nog tegen de reguliere prijs een kaartje kopen. Lees verder.


17 januari 2019

ADE heeft data bekend gemaakt

Amsterdam Dance Event heeft de data bekend gemaakt voor 2019. Van 16 tot en met 20 oktober vindt ADE 2019 plaats in de hoofdstad.


17 januari 2019

ID&T partner in We Are Electric

ID&T, Fourmation Entertainment en Paaspop slaan de handen ineen rondom We Are Electric, het meerdaagse muziekfestival dat zich voornamelijk richt op crossover live acts. Samen met het programmeringsteam van Mojo, hebben de partners de ambitie om We Are Electric verder laten uitgroeien tot een van de meest vooraanstaande en vooruitstrevende festivals van Europa. Lees verder.


16 januari 2019

Uitgaan in Amsterdam: Drink en Drive

Donderdagavond staat bij Pacific Parc op het Westergasterrein een avondje DRINK & DRIVE! op het programma. DRINK & DRIVE is een vinyl only dansfeest dat begint in 1955, om van daar kriskras door de tijd te schieten.

Muziekgenres van de 50’s tot garage moderne

Muziekgenres die de revue zullen passeren zijn 50’s rock ‘n’ roll, rhythm & blues, 60’s garage rock, pop, beat, funk, soul, hip-hop, exotica, glam rock, punk reggae, indie, alternative en garage moderne. Lees verder.


15 januari 2019

DJ Sam Sosa: ‘Geen simpele plaatjes draaier maar een rasechte entertainer’

Vrije Tijd Amsterdam duikt de aankomende tijd in de wereld van Amsterdamse dj’s en vj’s. Creatieve artiesten die week in week uit de bezoekers in de diverse nachtclubs en op festivals die de stad rijk is een onvergetelijke dansnacht of festivaldag bezorgen. Vandaag het tweede interview van een doorbijtende DJ Sam Sosa, die niet met zichzelf laat sollen, en op karakter haar muzikale ambities najaagt!

1) Waar in Amsterdam ben je geboren en in welke buurt ben je opgegroeid?

Ik ben geboren in Kikkenstein te Amsterdam Zuid-Oost, de thuisbasis van veel sterke Hip Hop artiesten uit deze generatie. In de loop der jaren gingen mijn ouders uit elkaar en heb ik mijn jeugd in steden als Almere, Hengelo tot Paramaribo in Suriname doorgebracht. Door te zijn opgegroeid binnen deze uiteenlopende culturen, is mijn interesse voor muziek genres erg breed en dit laat ik terug horen in mijn sets! Lijkt het u een leuk stuk? Lees dan ook het hele artikel over DJ Sam Sosa.


10 januari 2019

DJ NINA: ‘Milkshake was het hoogtepunt, het dak zat er nog maar net op’

Vrije Tijd Amsterdam duikt de aankomende tijd in de wereld van Amsterdamse dj’s en vj’s. Creatieve artiesten die week in week uit de bezoekers in de diverse nachtclubs en op festivals die de stad rijk is een onvergetelijke dansnacht of festivaldag bezorgen. Ons eerste interview was met de van muziek gepassioneerde en energierijke DJ NINA (echte naam Nina Smid). Een super leuk artikel om terug te lezen.


13 januari 2019

DJ duo Osie Square werd onlangs 4 jaar

DJ duo Osie Square werd onlangs 4 jaar en dat mocht de hele uitgaan scene van Amsterdam weten ook. Sterker nog, liefhebbers van het onvervalste Mokumse nachtleven, de crème de la crème op het gebied van uitgaan in Europa, werden door het DJ duo getrakteerd op keiharde beats, shows en een dikke vette line-up. In aanloop van het feest schreven we een voorbeschouwing.


11 januari 2019

Armin van Buuren’s paradepaardje 6 weken voor aanvang al uitverkocht

Met 35.000 bezoekers uit meer dan 100 verschillende landen die hun weg zullen vinden naar De Jaarbeurs in Utrecht voor de 900e editie van ASOT (A State of Trance), is het paradepaardje van Armin van Buuren nu – 6 weken vóór aanvang van het festival – volledig UITVERKOCHT. Het nu al legendarische evenement vindt plaats op 23 februari 2019 en behalve de Nederlandse trance gigant zélf zal ook een aantal special guests acte de présence geven op het langverwachte evenement.


7 januari 2019 

Amsterdam moet noodgedwongen afscheid nemen van de Sugar Factory

Triest nieuws voor de uitgaansliefhebbers in Amsterdam en de Sugar Factory in het bijzonder. Vanaf maandag 7 januari 2019 zal de Sugar Factory in Amsterdam per direct haar deuren sluiten. De club is niet langer gemachtigd om te exploiteren en heeft faillissement aangevraagd.

De laatste maanden hebben de eigenaren van Sugar Factory alles op alles gezet om het voortbestaan van de club te bewaken, maar de middelen bleken onvoldoende. Vanaf 7 januari 2019 zal de club derhalve na veertien jaar haar deuren moeten sluiten. Het faillissement treft meer dan vijftig personeelsleden en freelancers. De kaartverkoop voor komende optredens en club evenementen, die tot het einde van april gepland stonden, zijn inmiddels gestaakt. De eigenaren van Sugar Factory betreuren dat velen door deze situatie zullen worden gedupeerd. We publiceerden een artikel over het treurige nieuws van de Sugar Factory.

04 januari 2019

Onafscheidelijk G-Team duo Thijs & Peter toch echt uit elkaar

Bijna onwerkelijk maar toch de waarheid. Thijs en Peter, in het Amsterdamse nachtleven vooral bekend als het magische DJ-duo van The G-Team gaan na een samenwerking van bijna negen jaar uit elkaar. “After almost 9 years of DJ’ing, hosting and having the best time ever together, the time has come to explore our solo ways from 2019. This isn’t a sad goodbye, we are still sisters and close friends. Take a look back in pictures below and join us for a few more shows in 2018. Our last show together will be in January 2019 and you’re invited”, werd onlangs door één van de twee via de social media naar buiten gebracht.

vrijetijdamsterdam.nl


Check ook: Uitgaan in Amsterdam – leuke tips VTA 

Check ook: Toffe dance festivals in Amsterdam 

Check ook: lekkere restaurants in Amsterdam 

Check ook: kunst in Amsterdam – laatste nieuws

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here