Wijn proeven in het Amsterdamse Bos

Wijn proeven in het Amsterdamse Bos
De poster van het BACCHUS WIJNFESTIVAL. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Wijn proeven in het Amsterdamse Bos

Liefhebbers van lekkere wijnen opgelet! Zet 9, 10, 11, 16, 17 en 18 juni met een markeerstift in jullie agenda! Op deze data staat er in het Amsterdamse Bos het BACCHUS WIJNFESTIVAL op het programma. Tijdens dit evenement voor fijnproevers kan er onder meer genoten worden van een heerlijke wijn, culinaire hoogstandjes en staat er voldoende vermaak voor muziekliefhebbers op het programma.

Wijn

Bij BACCHUS kun je naast genieten van fantastische wijnen vanaf zo’n € 3,00 per glas, ook meedoen aan proeverijen en kan er geluisterd gaan worden naar adembenemende verhalen van echte sommiers.

Topchefs

De inwendige mens hoeft zich tijdens het festival geen zorgen te maken. Diverse topchefs en sterrenchefs zullen aanwezig zijn en elke dag runt één van hen het Munchies Restaurant dat op het terrein aanwezig zal zijn. Alain Caron, Tosoa van Coevorden, Chris Naylor, Nel Schellekens, Alexander Wong, Marnix Benschop en Ivan Beusink zullen als topkoks aanwezig zijn.

Het glas in de hand

Ook wordt ook dieper ingegaan op de combi van wijn en eten als het door elkaar heen gemixt gaat worden. Met het glas in de hand kan er genoten worden van een kleine hap en is er tevens een exclusief drie-, vier, vijf of zevengangendiner.

Muziek

Ontspannen house en hip hop zullen worden afgewisseld met hits uit de wilde jaren van vroeger.

Meer informatie

Voor meer informatie over het wijnfestival in Amsterdam klik je hier.

vrijetijdamsterdam.nl