TIEN KEER AWAKENINGS TIJDENS AMSTERDAM DANCE EVENT 2019
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Awakenings laat er zoals vanouds geen gras over groeien tijdens ADE. De organisator van techno events organiseert tijdens ADE 2019 maar liefst tien (!) verschillende feesten. De house party’s vinden plaats in de Warehouse Elementenstraat en de Gashouder.

De ‘Awakenings marathon’ start op 16 oktober in de vertrouwde Amsterdamse Gashouder. De avond wordt geopend door de Duitse Amotic. De afsluiting komt op naam van Dax J uit de UK. In de line-up sieren daarnaast de namen van Monoloc, Matrixxman SHDW, Obscure Shape, Charlotte de Witte en Chris Liebing.

De event-organisator, die al sinds 1997 techno feesten organiseert, komt op dezelfde avond op de proppen met ‘Boris Brejcha x FCKNG Serious’, welke in de Warehouse Elementenstraat zal plaatsvinden.

Donderdag 17 oktober is het tijd voor Adam Beyer presents Drumcode in de Gashouder en verblijd techno grootheid Carl Cox tijdens Soundwave de bezoekers in de Warehouse Elementenstraat.

Vrijdag staat het reeds uitverkochte Afterlive op de grond van het Westergasterrein op het programma, terwijl Ricardo Villabos ‘de leiding’ heeft over de Warehouse Elementenstraat.

Zaterdag wordt de techno serie van Awakenings afgesloten met vier feesten. Zowel overdag en ’s nachts kun je op beide locaties techno feesten bezoeken.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Mogelijkheid voor uniek persoonlijk feest tijdens ADE

Gerelateerd blog:

Amsterdam Dance Event – ADE 2019

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam