Mogelijkheid voor uniek persoonlijk feest tijdens ADE
Foto: Desperados.com

Bezoekers van ADE krijgen de mogelijkheid om een eigen feest onder de vlag van het wereldwijd toonaangevende platform voor elektronische muziekcultuur en innovatie te geven. De komende weken wordt op social media en andere kanalen gevraagd naar de ultieme ideeën voor een party, die aan de line up van ADE kan worden toegevoegd. Het beste idee wordt tijdens een officieel ADE-feest geproduceerd en vindt plaats op woensdag 16 oktober, de openingsavond van Amsterdam Dance Event.

Voor de uitvoering is Desperados verantwoordelijk, zoals zij dit eerder verzorgden in steden als Berlijn, Antwerpen, Barcelona en London. Daarnaast is er, voortbordurend op het succes van afgelopen jaar, ook weer kans op 20 ADE day & night-passen. Deze worden aan de vooravond van het evenement op diverse plekken in Amsterdam verstopt. Tips over de vindplaatsen van deze passen worden gedeeld via SMS.

Ideeën voor het unieke ADE-feest kunnen worden gedeeld via www.desperados.com/ade. Liefhebbers kunnen zich daar ook aanmelden om per SMS de tips over de vindplaatsen van de passe partouts te ontvangen.

Desperados

Desperados is niet meer weg te denken uit de partyscene en ken je van initiatieven zoals een festival in luchtballonnen, of een party onder water. Daarnaast is het merk volop aanwezig op festivals met eigen stages, zoals bijvoorbeeld Lowlands, Mysteryland en Awakenings. Desperados is voor het tweede jaar op rij de officieel bierpartner van ADE.

Desperados is het eerste Tequila Flavoured bier ter wereld en de ultieme partystarter. Al ruim twintig jaar is het geliefd onder jongvolwassenen en het wordt wereldwijd verkocht in 84 landen.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Amsterdam Dance Event – ADE 2019