Stage lopen bij het Amsterdam Dance Event

Stage lopen bij het Amsterdam Dance Event
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Stage lopen bij het Amsterdam Dance Event

Je hebt stageplekken en je hebt stageplekken… En je hebt stageplekken bij het meest toonaangevende elektronische dance-event van Europa dat jaarlijks in de hoofdstad plaats vindt. BUMA Cultuur, de organisator achter het Amsterdam Dance Event , heeft twee stageplekken beschikbaar gesteld voor werkzaamheden met betrekking tot het Amsterdam Dance Event in 2018 én ADE 2019.

Stage lopen bij het Amsterdam Dance Event
ADE 2017 vanaf het Rembrandtplein. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Stagiair(e) Productie Amsterdam Dance Event

Er is een vacature voor een stagiair(e) Productie Amsterdam Dance Event voor de periode van 1 mei 2018 tot 1 november 2018. De stageplek zal zich met name focussen op de organisatie van de conferentie en zal raakvlakken hebben met de afdelingen (conferentie)programma, productie en communicatie.

Stagiair(e) Communicatie & Customer Relations Amsterdam Dance Event 

De tweede vacature is die voor een stagiair(e) Communicatie & Customer Relations 1 augustus 2018 en 31 januari 2019. Daar is BUMA op zoek naar een student met affiniteit voor communicatie en klantcontacten. Je moet je onder meer goed kunnen inleven in de klant en mee willen helpen om hun vragen en wensen naar tevredenheid op te volgen.

Alle details over de stageplekken staan op de site van BUMA cultuur.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde berichten:

ADE-pas en ADE Conference Pass 2018 alweer in de verkoop  

Nieuwe editie Amsterdam Dance Event van 17 tot en met 21 oktober 2018