ADE-pas en ADE Conference Pass 2018 alweer in de verkoop Ze zijn nog maar ‘net’ uit de stad vertrokken maar desondanks flitsen de eerste ‘geel/zwarte’ nieuwsberichten over het aankomende Amsterdam Dance Event alweer voorbij. De 23e editie van ADE vindt plaats van 17 tot en met 21 oktober 2018 en de ADE-pas en de ADE Conference Pass zijn nu alweer beschikbaar.
De Stadsschouwburg tijdens ADE 2017. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

ADE-pas en ADE Conference Pass 2018 alweer in de verkoop

Ze zijn nog maar ‘net’ uit de stad vertrokken maar desondanks flitsen de eerste ‘geel/zwarte’ nieuwsberichten over het aankomende Amsterdam Dance Event alweer voorbij. De 23e editie van ADE vindt plaats van 17 tot en met 21 oktober 2018 en de ADE-pas en de ADE Conference Pass zijn nu alweer beschikbaar.

De ADE-pas verleent toegang tot het volledige dagprogramma voor 5 dagen en nachten. De ADE Conference Pass verschaft toegang tot de volledige 4 dagprogramma’s. De passen zijn tegen Early Bird Rates beschikbaar.

De stad stroomde tijden ADE 2017 vol met bezoekers

Festival- en conferentie

Enkele festival- en conferentiekaarten zijn vanaf 1 juni beschikbaar op de ADE-site. Amsterdam zal tijdens het Amsterdam Dance Event 2018 volgeboekt zijn en je kunt gemakkelijk verdwalen in de keuze van hotels. Hou daarom de site van het Amsterdam Dance Event in de gaten voor tips over diverse hotels.

Over ADE

Sinds de oprichting in 1996 is het Amsterdam Dance Event (ADE) uitgegroeid tot de toonaangevende zakelijke conferentie en festival van de wereldwijde elektronische muziekscène. Het is de plek om de nieuwste ontwikkelingen te zien en te ontdekken: van muzikale trends en opkomende talenten naar de meest recente uitvoeringen van dansers-pioniers en superstars. Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door de stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van BUMA.

YouTube movie Julian Jordan credits vrijetijdamsterdam.nl

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

4 after party’s bij de Sugarfactory 

 

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting