ADE 2017: vier after party's bij de Sugarfactory
Sugarfactory Foto: vrijetijdamsterdam.nl

 

ADE 2017: vier after party’s bij de Sugarfactory

De Amsterdamse Sugarfactory kijkt vol verwachting uit naar ADE 2017! En geef ze eens ongelijk! De Amsterdamse nachtclub gelegen aan de Lijnbaansgracht organiseert tijdens het grootste internationale dance evenement maar liefst vier after party’s. Naast deze vervolgfeestjes nabij het Leidseplein staan er natuurlijk ook de reguliere feestjes op het programma én zelfs een onofficiële ‘preparty’.

Van woensdag tot en met zondag is het tijd voor de ADE knallers

Deze ‘preparty’, Techno Tuesday, is op dinsdag 17 oktober en de toegang is geheel gratis. Van woensdag tot en met zondag is het tijd voor de reguliere ADE knallers. De Sugarfactory slaat evenals vorig jaar de handen ineen met de Amsterdamse concertzalen Melkweg en de Poptempel Paradiso om ook dit jaar live elektronische muziek een prominente plek binnen het grootste clubfestival ter wereld te bieden. Voor het hele programma volg je de Facebook-pagina van de Sugarfactory, de Paradiso of de Melkweg.

AMSTERDAM DANCE EVENT ‘S WERELDS GROOTSTE CLUBFESTIVAL

Het Amsterdam Dance Event (ADE), ’s werelds grootste en belangrijkste clubfestival en conferentie voor elektronische muziek, vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 21 oktober. Het ADE, een initiatief van Buma, is in de afgelopen jaren flink gegroeid; het evenement ontving in 2017 395.000 bezoekers, ruim 2500 artiesten en 550 sprekers in een recordaantal van 160 locaties.

ADE verwelkomt inmiddels bezoekers uit meer dan 90 landen

Het ADE verwelkomt inmiddels bezoekers uit meer dan 90 landen tijdens het 5-daagse evenement gericht op elektronische muziekcultuur. Bijna iedere Amsterdamse club staat tijdens de intrede van ADE in het teken van het Amsterdam Dance Event. Uitverkocht of niet vanuit alle boxen uit de nachtclubs in de stad klinken tijdens ADE keiharde beats.

Het volledige programma wordt in de komende maanden bekend gemaakt

Het volledige programma wordt in de komende maanden bekend gemaakt. Voor meer informatie over ADE hou je de website van het Amsterdam Dance Event in de gaten.

Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde ADE artikelen:

Kuenta i tambu presenteert tweede album tijdens ade

Data nieuwe editie ADE bekend gemaakt 

Stage lopen bij het Amsterdam Dance Event