Op zoek naar Perry Sport in Amsterdam? Hier zitten ze!

Ben jij op zoek naar Perry Sport in Amsterdam? In de hoofdstad zijn momenteel twee vestigingen van het bekende sportmerk te vinden. Vroeger waren er in Amsterdam meer winkels van Perry Sport. Samen met Aktiesport maakt Perry onderdeel uit van Sports Unlimited Retail. Deze onderneming valt weer onder JD Sports, welke een aantal sportwinkels in de hoofdstad heeft. Hieronder vind je de vestigingen in Amsterdam en Amstelveen. Je zou ook online iets leuks kunnen kopen via de website van Perry Sport.

Zuidoost

Perry Sport

Deze grote locatie van Perry Sport ligt aan de Johan Cruijff Boulevard in Amsterdam Zuidoost. Aan deze laan zijn nog veel meer dingen te beleven. De grootste trekpleister in deze straat is de Johan Cruijff ArenA. In dit stadion speelt A.F.C. Ajax haar thuiswedstrijden. Daarnaast kunnen concertliefhebbers zich hier uitstekend vermaken. Er bevinden zich twee grote concertlocaties Ziggo Dome en AFAS Live. Hier treden door het jaar zeer bekende artiesten op.

Op zoek naar Perry Sport in Amsterdam? Hier zitten ze!

Daarnaast zijn er op de Boulevard nog veel meer dingen te doen. Er zitten een aantal cafés, restaurants en andere horecagelegenheden. De inwendige mens hoeft dus niks tekort te komen. Aan de Johan Cruijff Boulevard kunnen woonliefhebbers zich ook optimaal vermaken. Sinds 2001 tref je hier de Woonmall Villa ArenA. Op circa 75.000 m2 zijn ongeveer 50 woonwinkels die bezocht kunnen worden.

Je kan naar de bioscoop bij Pathé Arena. Verder zijn er nog een aantal andere grote winkels zoals de Media Markt aanwezig. Dicht in de buurt zit winkelcentrum de Amsterdamse Poort.

Adres: Johan Cruijff Boulevard 51

West

Perry Sport

Deze grote winkel Perry Sport Overtoom ligt in stadsdeel West in Amsterdam. Je vindt er in de buurt winkels, markten, culturele plekken en nog veel meer. De Overtoom is een straat tussen de Stadhouderskade en Amstelveenseweg. De huidige Overtoom heette vroeger de Heiligeweg, omdat deze leidde naar het Mirakel van Amsterdam. Langs de Heiligeweg liep de Heiligewegsevaart, welke later de Overtoomsevaart als naam kreeg.

Adres: Overtoom 2

Amstelveen

Er is ook een vestiging van Perry Sport in Amstelveen. Deze stad grenst onder andere aan de hoofdstad en ligt dichtbij Schiphol. In deze plaats valt ook genoeg te ondernemen. Deze vestiging van Perry Sport ligt op de Binnenhof 7. Dit is in het winkelcentrum stadshart van Amstelveen. Daar zijn vele winkels gevestigd die je zou kunnen vereren met een bezoekje. Er zijn ook op cultureel gebied een aantal leuke dingen te doen.

Adres: Binnenhof 7