Zoek jij een cosmetische kliniek in Amsterdam?

Zoek jij een cosmetische kliniek in Amsterdam?
Credits: Easy Cosmetics

Zoek jij een cosmetische kliniek in Amsterdam? Cosmetische behandelingen zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Daar kijkt niemand meer raar van op. De grote vraag blijft echter, wáár kan ik het beste terecht voor een cosmetische behandeling in Amsterdam. In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten bij het maken van een goede keuze.

Cosmetische behandelingen in Amsterdam

Woon je in de buurt van Amsterdam? Of ga je wel eens een dagje naar Amsterdam? Ga dan eens langs bij Easy Cosmetics. Maak gewoon een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Dan ontmoet je de cosmetisch arts die jou mogelijk gaat behandelen en zie je waar dat dan eventueel gaat gebeuren.

Ze nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden voor een eventuele behandeling met je door te nemen. Dat gebeurt onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Easy Cosmetics is aangesloten bij de NVCG, en de artsen staan allemaal geregistreerd in het BIG register en bij Kliniekervaringen scoren ze een mooie 8,8.

Je kunt bij de kliniek voor de deur gratis parkeren en met het openbaar vervoer is de kliniek eveneens uitstekend bereikbaar.

Laat je nóóit verleiden door de prijs

Dit is misschien wel de belangrijkste tip die we je kunnen geven. De vraag naar cosmetische behandelingen neemt jaarlijks nog steeds toe. Het logische gevolg daarvan is dat het aanbod gestaag toeneemt.

Jammer genoeg zijn er altijd mensen die met het geven van botox- of fillerbehandelingen gemakkelijk iets willen bijverdienen. Met scherpe aanbiedingen of lage prijzen word je dan in verleiding gebracht. Helaas pakken dit soort behandeling vaak verkeerd uit.

Voor een botox- of fillerbehandeling ga je niet naar de kapper

‘Schoenmaker blijf bij je leest’, is een veel gedane uitspraak. Op basis van onze informatie adviseren we je niet zomaar botox- of fillerbehandelingen te ondergaan bij een willekeurige kliniek. Zeker niet als deze persoon onvoldoende aantoonbare kennis van zaken heeft.

Ga voor een cosmetische behandeling niet naar:

De kapper;
De schoonheidsspecialist;
De tandarts;
De huisarts;
Een botox-party.

Check de feiten

Een gerenommeerde cosmetische kliniek is aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde. De NVCG waarborgt de kwaliteit van haar leden. Er worden kwaliteitseisen aan de leden gesteld en regelmatig bijscholingen aangeboden. Je kunt daar als cliënt ook met je eventuele klachten terecht.

Daarnaast is het van belang dat de cosmetisch arts die jou gaat behandelen BIG geregistreerd is. Dat kan je in het bigregister eenvoudig checken.

Kijk ook online wat anderen voor ervaringen hebben bij de kliniek die jij op het oog hebt. Op de website van kliniekervaringen kan je dat bijvoorbeeld zo opzoeken.

Bij twijfel, niet doen!

Als je twijfelt of je wel of niet met iemand te maken hebt die beschikt over kennis en ervaring, kun je daar het beste geen cosmetische behandeling aangaan. Er wordt geadviseerd om tijdens het gratis consult die je krijgt voor een eventuele behandeling, kritische vragen te stellen aan degene die de behandeling bij jou gaat uitvoeren.

Je kunt onder andere vragen naar de behandelwijze en of er permanente- (die zijn verboden) of tijdelijke fillers worden gebruikt.

vrijetijdamsterdam.nl