Het Dutch Raw Food & lifestyle Festival 2017

Het Dutch Raw Food Festival
Boerderij Langerlust Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Het Dutch Raw Food & lifestyle Festival 2017

Zondag 18 juni 2017 staat vanaf 10:30 uur op boerderij Langerlust weer het Nederlandse Raw Food & lifestyle Festival op het programma. Tijdens het jaarlijkse lifestyle-event worden bezoekers geïnformeerd over de filosofie van de rawfood leefstijl. De rawfood lifestyle staat synoniem voor een leefstijl waarbij men zoveel mogelijk pure producten gebruikt zoals de natuur deze aan ons presenteert. De rawfood lifestyle is 100% plantaardig, glutenvrij en lactosevrij.

Boerderij Langerlust

Het Dutch Raw Food Festival vindt plaats op de prachtige boerderij Langerlust bij het Gaasperplasmeer van Amsterdam. Naast informatie over de filosofie van de rawfood leefstijl kun je bij het festival onder meer kennismaken met rauwe voedsel delicatessen uit tientallen kraampjes, diverse workshops volgen, en deelnemen aan proeverijen en lezingen.

Saxofoon- & fluit speler

Het festival kent ook een muziekale omlijsting. Praful is één van de musici die komt optreden. Praful is een begaafd en vernieuwende saxofoon- & fluit speler (indian bamboo flute), producer en een charismatische artiest. Zijn muziek spant van meditatief tot uitbundig. Hij geniet internationale erkenning met zijn ‘sacred world fusion’, een eigenzinnige mix van Jazz, Soul, Chill, World, Dance Beats en Meditatie muziek.

De oprichters

De oprichters van het Dutch Raw Food Festival zijn Diana Store, Irene van Herwerden, Auke Attema en Rosemarie Beukers. Zij hebben niet alleen een passie voor gezond eten, ze hebben ook nog eens de kennis in huis.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Dutch Raw Food Festival bezoek dan de website of de Facebook-pagina van de organisatie.

vrijetijdamsterdam.nl