Cotton Spa en Cotton clinic
Foto via Cotton Spa

Alweer 2 jaar geleden heb ik Cotton Spa gestart. Wat een hoogtepunt en wat een hoogtepunten zijn er daarna nog gekomen! In het laatste jaar heb ik een aantal nominaties (zoals viva 400) op mijn naam staan met als klap op de vuurpijl de titel: Beste Zaanse Zakenvrouw 2019. Ons 2-jarig bestaan hadden we graag groots willen vieren in maart, maar daar kwam helaas Corona tussen. We hopen volgend jaar alsnog een leuk event te kunnen geven.

Focus op huidverbetering

Inmiddels is ons team aardig uitgebreid en staan we bekend om onze persoonlijke aanpak en focus op huidverbetering. Samen met mij zijn er een aantal meiden die gespecialiseerd zijn in de peelings en mesotherapie waarbij we geweldige resultaten hebben geboekt op gebied van acne, littekens, verslapping, overbeharing en pigmentatie. Ook hebben wij in mei onze 2e zaak Cotton Clinic in Amsterdam Noord geopend en daar richten we ons vooral op de huidverbetering en medische behandelingen.

Cotton Spa en Cotton clinic
Foto via Cotton Spa

Persoonlijke aandacht

Het mooie aan onze behandelingen is dat we per klant precies kunnen kijken wat hun huid nodig heeft. Aan de hand van een huidscan die we vooraf doen en ook gedurende het jaar passen we dat aan op wat de huid dan nodig heeft. Het is geen routineklus. Elke dag en elke behandeling krijgt weer onze persoonlijke aandacht en zal altijd aangepast worden op de huid van de klant.

Met meer dan 30 merken en 500 producten is er altijd wel iets wat past bij de huid of het huidprobleem die we willen behandelen. Ook vind ik het belangrijk dat er voor elk budget een product beschikbaar is. Deze producten kun je ook gecategoriseerd terug vinden op onze webshop. Heb jij een bepaald huidprobleem? Dan kun je onder het kopje van jouw huidprobleem met één druk op de knop alle producten vinden die hierop werken. Wil jij graag advies over je huid? Dan kun je middels een e-mail en foto van je huid een gratis huidadvies op maat en afstand krijgen van ons. Zo weet je dat je altijd het juiste product aanschaft en niet voor verrassingen komt te staan.

Ruim aanbod

We hebben een ruim aanbod van behandelingen, de huidverzorgingen behandeling voor de wat jongere huid tot de huidverbeterende/medische behandelingen voor de oudere en meer probleem huidjes. We kijken verder dan alleen de huid en bieden daarom ook bloedtesten aan om iemand helemaal binnenste buiten te keren als dat nodig is. Want de meeste huidproblemen komen toch van binnenuit!

Cotton Spa en Cotton clinic
Foto via Cotton Spa

Heerlijke verwenbehandelingen

Daarnaast hebben we natuurlijk ook onze heerlijke verwen behandelingen qua massages. Zo kun je kiezen uit een relax massage, deep tissue, bamboe of hotstone massage. Onze massage therapeutes weten vaak precies wat je nodig hebt als je je klachten beschrijft. De massage zal dan ook aangepast worden naar jouw behoeftes. Naast de massages doen we ook pedicure, manicure en ook de Brow en lash behandelingen. Deze behandelingen worden voornamelijk gegeven in onze vestiging in Zaandam in onze leuke browbar of in onze fijne sfeervolle behandelkamers. Kortom: er is voor ieder iets wils.

vrijetijdamsterdam.nl i.s.m. Cotton Spa