Chocolaterie Pompadour: lekkernijen in een stijlvol authentiek zaakje

Chocolaterie Pompadour: lekkernijen in een stijlvol authentiek zaakje

Chocolaterie Pompadour: lekkernijen in een stijlvol authentiek zaakje

“Heerlijke koffie en lekkere chocolade lekkernijen, en dat in een stijlvol authentiek zaakje. We hebben hier een tussenstop gemaakt tijdens het shoppen in de 9 straatjes”, aldus twee bezoekers over het bezoekje dat ze afgelopen weekend brachten aan Chocolaterie Pompadour in de Huidenstraat.

Karakteristiek

Op een mooi karakteristiek pronkstukje van de stad bevindt zich al jaren de Chocolaterie Pompadour. In het Amsterdamse pandje tref je een uitgebreid assortiment aan heerlijke delicatessen. Ideaal voor een verjaardag of bijzondere gelegenheid.

Delicatessen

Je kunt dat lekkers gewoon mee naar huis nemen. Maar, het is tevens mogelijk om ter plekke van de delicatessen te smullen, terwijl men gezellig aan een tafeltje zit te kletsen. “Er is een vriendelijke bediening”, vertellen de twee bezoekers aan Vrije Tijd Amsterdam.

Vakmensen

Alles wat de vakmensen in deze chocolaterie maken, komt tot stand na een knap staaltje bevlogen vakmanschap. De grondstoffen die in het winkeltje worden gebruikt zijn zo puur mogelijk.

Jawel, een bezoekje aan de Chocolaterie Pompadour of er iets lekkers bestellen, kunnen we je namens VTA van harte aanbevelen.

Chocolaterie Pompadour, adres: Huidenstraat 12, 1016 ES Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

PS Neem ook een kijkje in ons blog: leuke dingen doen in Amsterdam