Blog: Nathalie Hendrikse, vier redenen om te duiken

Blog: Nathalie Hendrikse, vier redenen om te duiken
Nathalie voor het duiken. Photocredits: nathaliehendrikse.com

Blog: Nathalie Hendrikse, vier redenen om te duiken

Vier redenen om te duiken

1. Geen angst meer voor de oceaan

Bang dat er iets tussen je tenen kriebelt zodra je je voeten niet meer kunt zien in de zee? Geloof me, wanneer je je ogen opent en ziet wat er in de onderwaterwereld gebeurt, verdwijnt dit snel genoeg. Er is altijd een klein ‘paniekmomentje’ op het moment dat je onder water verdwijnt, maar zodra je je volledig ondergedompeld hebt en ziet wat voor geweldigs hier te zien is, wil je niet meer naar boven. Je ziet hoe de vissen op jou reageren en die zijn banger voor jou dan jij voor hen. Als je merkt hoe veel moeite je moet doen om van dichtbij te aanschouwen waar zij zich mee bezig houden, dan weet je ook dat zij écht niet zo snel de mensen opzoeken.

2. Ontspanning

Ondanks dat je uiteraard altijd goed op moet passen onder water en zeker jezelf en je buddy goed in de gaten moet houden, vergeet dan zeker niet te genieten en te ontspannen. De tijd dat jij onderwater bent hoor je nagenoeg niets anders dan natuurlijke geluiden. Praten gaat niet, dus wat een rust! Laat je meenemen door de natuur en focus op wat je ziet. Het is net een enorm grote 4D film.

Blog: Nathalie Hendrikse, vier redenen om te duiken
Onderwaterfotografie. Photocredits: nathaliehendrikse.com

3. Leren met je ademhaling om te gaan

Nieuwsgierig naar het hele artikel? Je leest het via nathaliehendrikse.com.

Van de redactie over Nathalie Hendrikse

Nathalie Hendrikse speelt al handbal sinds haar 4e jaar. Met VOC Amsterdam werd ze in het seizoen 2016/2017 kampioen van Nederland. In een drieluik met Dalfsen pakte VOC uiteindelijk de titel. Na dit succesvol verlopen seizoen met VOC bedong ze een transfer naar Gjerpen Håndball dat uitkomt in de hoogste Noorse handbalcompetitie. Daar is Nathalie nu professioneel handbalster. Daarnaast houdt Nathalie van het maken van heerlijke gerechtjes, fitnessen, hardlopen en reizen. In de zomer van 2017 is Nathalie gestart met haar eigen website om zo mensen nóg beter te laten zien wat haar dagelijks bezig houdt. Daarnaast probeert ze mensen te inspireren met sport, food, lifestyle en travel wanneer je deze inspiratie zelf even kwijt bent!

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Blog: Nathalie Hendrikse, 5 weetjes over mij