Blog: Nathalie Hendrikse, handbalprof in Noorwegen

Blog: Nathalie Hendrikse, professioneel handbalster in Noorwegen
Nathalie tijdens haar vakantie op de Maladiven. Photocredits: nathaliehendrikse.com

Blog: Nathalie Hendrikse, handbalprof in Noorwegen

Wow, wat is het jaar weer eens voorbij gevlogen. Tot nu toe voor mij een jaar vol met hoogtepunten en een aantal daarvan zal ik met jullie gaan delen! Nu ik het typ en er meer over nadenk besef ik pas dat er echt gigantisch veel voor mij veranderd is… Hieronder mijn hoogtepunten!

Afstuderen

Hoewel ik officieel eind 2016 eigenlijk ben afgestudeerd, heb ik in januari mijn diploma opgehaald. Ik geef niet zo veel om officiële ceremonies en dus heb ik mijn diploma ‘gewoon’ opgehaald bij de balie zonder fotomomentjes of dergelijke. Wat voor diploma? Na 3,5 jaar heb ik mijn Bachelor Criminologie aan de Vrije Universiteit behaald. Een half jaartje extra dan verwacht omdat ik nog twee vakken moest halen. Deze kon ik gelukkig vanwege mijn ‘topsportstatus’ al in december doen in plaats van in mei 2017. Wel zou ik ooit nog een Master willen halen, maar wanneer dat weet ik nog niet… Ik moet eerst nog wat ‘zin’ creëren. 🙂

Eigen bedrijf

Begin 2017 is ook de periode waarin ik (samen met mijn moeder) heb besloten om naar de Kamer van Koophandel te gaan en mijn eigen bedrijfje te starten! In eerste instantie vanwege onze webshop Blue Buddha Jewelry, maar vervolgens kwam het ook goed van pas bij mijn werk in de hospitality branche als zelfstandige en bij mijn social media kanalen. Ondanks dat ik in Noorwegen woon, ben ik nog volop bezig met de webshop en social media!

Nathalie in Noorwegen.
Photocredits: nathaliehendrikse.com

Eigen website

Rond de zomer van 2017 heb ik besloten mij niet alleen bezig te houden met de webshop die ik zelf gebouwd heb, maar ook een eigen persoonlijke website op te richten. Ik heb het altijd al leuk gevonden om creatief bezig te zijn en hier kan ik dat helemaal doen zoals ik het zelf wil. Schrijven, foto’s delen en de website een toffe uitstraling geven!

Nederlands kampioen

Na een lang seizoen met mijn oude club VOC Amsterdam werden we in het seizoen 2016/2017 eindelijk Nederlands Kampioen! Ik heb enorm veel zilveren medailles, maar nu kon ik eindelijk een gouden aan de collectie toevoegen voor het landskampioenschap! YAY!

Geweldige vakanties

Deze zomer ben ik allereerst naar de Malediven geweest en heb daar samen met mijn vriend Dave mijn PADI (duikbrevet) gehaald. Dit was zo geweldig! Daarna zijn we nog een aantal dagen naar het prachtige Rhodos geweest en hebben we deze zomer weer compleet gemaakt!

Benieuwd naar de rest van het blog? Klik hier om verder te lezen.

Van de redactie over Nathalie Hendrikse

Nathalie Hendrikse speelt al handbal sinds haar 4e jaar. Met VOC Amsterdam werd ze in het seizoen 2016/2017 kampioen van Nederland. In een drieluik met Dalfsen pakte VOC uiteindelijk de titel. Na dit succesvol verlopen seizoen met VOC bedong ze een transfer naar Gjerpen Håndball dat uitkomt in de hoogste Noorse handbalcompetitie. Daar is Nathalie nu professioneel handbalster. Daarnaast houdt Nathalie van het maken van heerlijke gerechtjes, fitnessen, hardlopen en reizen. In de zomer van 2017 is Nathalie gestart met haar eigen website om zo mensen nóg beter te laten zien wat haar dagelijks bezig houdt. Daarnaast probeert ze mensen te inspireren met sport, food, lifestyle en travel wanneer je deze inspiratie zelf even kwijt bent!

vrijetijdamsterdam.nl