Van start in het Ostade theater ‘Waar muziek mode ontmoet’
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Van start in het Ostade theater ‘Waar muziek mode ontmoet’

Vrijdagavond 29 september staat in het stadse Ostade theater het muziektheaterstuk ‘Waar muziek mode ontmoet’ op het programma. Tijdens deze avond in het theater presenteren afgestudeerden van ArtEZ Muziektheater en Interdisciplinary Arts Maastricht zich.

‘Buiten de lijntjes door Anne de Blok’

“Durf altijd buiten de lijntjes te gaan, alleen dan sta jij het meest in je kracht”, is volgens de organisatie het motto tijdens een fragmentarische, fysieke muziektheatervoorstelling over verslaving en de wereld daar omheen. De voorstelling is geïnspireerd door het verhaal van de broer van Anne de Blok. Met zelfgeschreven teksten en muziek en met covers. De productie is tot stand gekomen door Anne de Blok, Mauro Casarini, Jesse van der Wel, Danië van der Duim

Pretty Exposed door Raya van der Kroon

“Naakt in de club: slet of feminist?”

Een kijkje achter de schermen van de afstudeerperformance van Raya van der Kroon in clubsetting met eigen modecollectie en tijdschrift. Een presentatie over de balans tussen sexiness en empowerment in clubkleding van de moderne vrouw. Door Raya van der Kroon met medewerking van Nine Parre, Deniece Clermonts, Cedric Wiegel en Raphael Becking.

Afterparty met DJ Becking!

Waar muziek mode ontmoet is op vrijdag 29 september opgenomen in het We are Public-aanbod. Deze voorstelling is vrij toegankelijk voor Public-leden. Er wordt op geattendeerd dat er bij het kopen van een Public-ticket uiterlijk 30 minuten voor aanvang langs de kassa gestaan moet worden om je Public-pas te scannen en je ticket op te halen. Anders vervalt je ticket.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Vamos DeLaMar van start