Supermarktblues, een raamvertelling over De Pijp

Likeminds Factory en Ostade A'dam organiseren 16 tot en met 19 november 2017 vier dagen lang locatievoorstelling ‘Supermarktblues’, een raamvertelling in en over De Pijp.
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Supermarktblues, een raamvertelling over De Pijp

Likeminds Factory en Ostade A’dam organiseren 16 tot en met 19 november 2017 vier dagen lang locatievoorstelling ‘Supermarktblues’, een raamvertelling in en over De Pijp.

De voorstelling is een ode aan De Pijp en haar bewoners. Theatermakers Lavinia Aronson, Merel van den Berge en Rosa Urban hebben bezoekers van verschillende supermarkten in De Pijp geïnterviewd, en de verzamelde verhalen ondergebracht in een eigentijdse raamvertelling. Er ontstaan onverwachte verbindingen tussen buurtnaratieven en worden persoonlijke verhalen tot leven gebracht in de straten van De Pijp.

Een locatievoorstelling van Likeminds Factory in samenwerking met Ostade Adam

Supermarktblues is een locatievoorstelling van Likeminds Factory in samenwerking met Ostade A’dam. Likeminds is een netwerk van jong-professionele theatermakers die de stad gebruiken als inspiratiebron én podium. Supermarktblues is onderdeel van het project Decamerone van de Likeminds Factory. Ostade A’dam verbindt zich als theater met de buurt middels verschillende projecten, vanuit de overtuiging dat theater een schakel is in de culturele ontwikkeling van de stad en haar bewoners.

Het advies van de organisatie is om een warme jas mee te nemen

Het vertrekpunt is Ostade A’dam, Van Ostadestraat 233d. De organisatie adviseert deelnemers een warme jas mee te nemen, makkelijke schoenen aan te doen en in geval van regen een paraplu mee te nemen.

vrijetijdamsterdam.nl

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze pagina cultuur.