Marleen Lamers zakelijk directeur van Theater De Krakeling

Marleen Lamers zakelijk directeur van Theater De Krakeling
Foto: vrijetijdamsterdam.nl
Marleen Lamers zakelijk directeur van Theater De Krakeling

Marleen Lamers wordt per 1 januari 2019 zakelijk directeur-bestuurder van Theater De Krakeling. Kees Blijleven, de huidige directeur, zal de functie van artistiek directeur-bestuurder gaan bekleden. Samen zullen zij de tweekoppige directie vormen van het theater.

Door de benoeming van Lamers tot zakelijk directeur-bestuurder zal er verandering komen in de structuur van de organisatie. Per 1 januari 2019 worden bestuur en directie van Theater De Krakeling gevormd door zowel Blijleven als Lamers. Door deze nieuwe structuur kan Theater De Krakeling zich ook de komende jaren volop blijven ontwikkelen.

Lamers (1987) heeft diverse functies bekleed binnen Theater De Krakeling en in 2015 werd zij benoemd tot zakelijk manager van het theater. Vanaf 1 januari 2019 krijgt zij de volledige leiding over de financiële en organisatorische bedrijfsvoering. Blijleven blijft verantwoordelijk voor het artistieke beleid. Samen zullen zij verantwoordelijk zijn voor de strategische koers van de organisatie. Lamers: “Ik zie de nieuwe functie als een prachtige uitdaging en kijk ernaar uit om vanuit deze nieuwe positie de toekomstplannen van het jeugdtheater van Nederland verder te ontwikkelen en te zorgen dat we nog meer kinderen kennis kunnen laten maken met theater.”

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here