IK ZIE IK ZIE WAT JIJ NIET ZIET
De band. Credits: Podium Mozaiek.

IK ZIE IK ZIE WAT JIJ NIET ZIET 

Onder het motto ‘Verhalen die een groter publiek verdienen’, vindt zaterdag 16 maart in Podium Mozaïek de voorstelling ‘IK ZIE IK ZIE WAT JIJ NIET ZIET’ van Regisseur Celil Toksoz plaats. Tijdens de show komen verhalen aan bod die Celil heeft verzameld, en waarvan een hartverwarmende voorstelling is gemaakt. De voorstelling is een co-productie van Storytelling Centre en Theatergroep Rast.

“Het verhaal van Aysegül Karaca is hier één van. In een muzikale en bij vlagen buitengewoon humoristische en soms interactieve voorstelling, geeft Aysegül een kijkje in haar leven. Op het podium stelt ze zich voor het eerst open en vertelt over haar ogen. Daarnaast onthult ze een lang verborgen familiegeheim. Aysegül, actrice en zangeres, ziet enorm slecht. Ze gaat door het leven met een zicht van twintig procent. Bovendien heeft ze een wiebeloog, waardoor haar tekortkoming ook voor iedereen waar te nemen is.Acceptatie was het in het begin mogelijk en dit lukte haar ook niet want ze wilde een normaal meisje zijn. En dat lukte haar, niet beseffend dat ze zichzelf daarmee volledig voorbij liep”, aldus de bedenkers van het stuk.

De medewerkers van IK ZIE IK ZIE WAT JIJ NIET ZIET

De hoofdrolspelers van de voorstelling zijn Ayşegul Karaca (spel), Celil Toksoz (Samenstelling en regie), Ivana Cult (Regie assistent / dramaturgie), Elena Serrano Gonzales (dramaturgie), Nurdan Saru, Tuna Kama, Yasemin Özalp (vrouwenkoor), Modar Salama (Percussionist)

Ben je in het bezit van een Mozaïekpas? Dan kun je bij deze voorstelling 20% korting krijgen. De pas kan online voor € 15,- worden aangeschaft.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Schaatsen onder Noorderlicht: Adembenemend mooi 

Gerelateerd artikel:

Theater nieuws in Amsterdam