Een bijzondere voorstelling van Laura van Dolron in De Kleine Komedie

Voor het eerst sinds de coronasluiting opent De Kleine Komedie haar deuren weer even. Voor Laura van Dolron! Op zaterdag 16 mei en zondag 17 mei maakt Laura op het podium een filosofisch theaterconcert: Een antwoord op alle vragen. Zoeken en vinden, actualiteit en interactie staan centraal. Het publiek kan erbij zijn via een livestream én een bijdrage leveren.

Laura van Dolron, Willem de Wolf (de KOE) en muzikanten Frank van Kasteren en Wilko Sterke (Circus Treurdier, Orde van de Dag) geven antwoord. Grappige, ontroerende en mooie of confronterende vragen van het publiek vormen de basis voor een voorstelling die live al improviserend wordt gesmeed. Op het scherpst van de snede, met humor en de ambitie om de antwoorden te vinden die het publiek verdient. Dit kan in de vorm van een lied zijn, maar ook als gedicht, grap of iets compleet anders.

“Ze is scherp, sentimenteel, ze ontroert en verrast. In tijden van crisis blijkt de behoefte aan Laura van Dolron – met haar persoonlijke, integere en troostende bespiegelingen – ineens groter dan ooit”, schreef de Theaterkrant vorige maand over Laura. Ook het NRC was lovend: “Creatief en inventief hoe het viertal tot antwoorden komt op vragen” (★★★★).

“Deze bijzondere voorstelling was bij De Kleine Komedie te zien op zondag 13 oktober 2019, en is nu dus thuis te bekijken vanaf de bank, live vanaf het Amsterdamse podium. Bovendien is het voor het publiek mogelijk om mee te praten in de chat. Als je een kaartje koopt, krijg je voor aanvang een code waarmee je De Kleine Komedie virtueel kunt betreden. Kaarten kosten €14,00 (incl. transactiekosten). De kaartverkoop start op donderdag 7 mei. Wees welkom”, laat De Kleine Komedie ten slotte weten.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Geen geheimen voor Bizzey in YouTube serie Open Kaart van Robbert Rodenburg