Sjoerd Knops
Sjoerd Knops

“Ik ben héél benieuwd, maar heb werkelijk nog geen idee”, aldus Songfestivalkenner Sjoerd Knops in reactie op het Radio 2 gerucht dat de Nederlandse Songfestival inzending met een J zal beginnen. Volgens radio 2-dj Timur Perlin begint de voornaam van de artiest die dit jaar ons land zal vertegenwoordigen op het Songfestival met een J. Dat liet de dj zondagochtend ‘op basis van een zeer betrouwbare bron’ weten tijdens zijn ochtendshow De Timur Timur show.

“Ik ben in ieder geval ontzettend benieuwd en het zou zo maar eens kunnen dat het klopt. Maar of het waar is daar durf ik nog niks over te zeggen. Judy Blank is een Nederlands singer-songwriter uit Utrecht en Jacqueline Goveart is de zangeres van Krezip. Dat zijn wel twee namen die veel worden genoemd. De radio-dj zou dus zo maar eens gelijk kunnen krijgen”, aldus Sjoerd Knops die vol verwachting uitkijkt naar het Eurovisiesongfestival dat van 12 mei tot en met 16 mei zal plaatsvinden in de Ahoy in Rotterdam.

Sjoerd Knops, Songfestival fan van het eerste uur, kwam onlangs al in de stemming tijdens het Grote Songfestivalfeest in de Ziggo Dome. “De stemming zat er goed in tijdens het Songfestivalfeest. Alvast een mooie opwarmer richting mei 2020”, aldus de enthousiast vooruit kijkende Sjoerd Knops.

Update: Inmiddels lijkt Jordan Roy (artiestennaam van Jordy Toornburg) de voornaamste kandidaat voor het Eurovisie Songfestival te zijn. Tenminste, dat werd dinsdagavond door Shownieuws gemeld. Het nieuws is echter niet bevestigd door de AVROTROS. 

Geschreven door:

Rik Verkaik

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl