Druk begin bij de AFAS Live in Amsterdam Zuid-Oost

Het begin van 2019 begint druk bij de AFAS Live Amsterdam. Eerst wordt oudjaars dag afgesloten en het nieuwe jaar beklonken met ‘TIKTAK New Years Eve’, het grootste en meest bekende eclectische event met eclectische live en dj-acts die aanwezig zullen zijn. Samen met edities in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht is TIKTAK wederom hét grootste Oud & Nieuw evenement van Nederland. Vanaf donderdag 3 januari tot en met zaterdag 5 januari zal de muziekhal in Amsterdam Zuid-Oost vol staan met trappelende kinderen voor het kerstvakantieconcert van het beroemde concept ‘KINDEREN VOOR KINDEREN’.

Alle zes de shows in de muziekhal zijn uitverkocht

KINDEREN VOOR KINDEREN zal per dag twee shows opvoeren. Saillant detail: de zes shows zijn tot de nok toe uitverkocht. Wel worden er nog kaarten aangeboden via ticketswap. Jawel, u leest het goed, er is zelfs kaartenhandel voor kinderenconcerten. Waar de mens tegenwoordig al niet rijk van wilt worden.

De ‘Best British Live Band’ zal op 12 januari de AFAS live betreden

Maar goed, daarna is het even radiostilte voor het openbare publiek waarna de tot ‘Best British Live Band’ Architect, op zaterdag 12 januari haar intrede doet in het muziekgebouw dat voorheen bekend stond als de Heineken Music Hall. Architect is een uit vijf personen bestaande metalcore-formatie en het optreden maakt onderdeel uit van de grootse tour ooit door de band gegeven.

vrijetijdamsterdam.nl

Credits: YouTube – KINDEREN VOOR KINDEREN – BNN VARA

Leestips:

DJ NINA: Milkshake was het hoogtepunt, het dak zat er bijna op’

Amsterdam – Leuke dingen doen – oudjaarsdag 2018