Amsterdam – Leuke dingen doen – oudjaarsdag 2018

Amsterdam - Leuke dingen doen – oudjaarsdag 2018
Het Scheepvaartmuseum.

Amsterdam – Leuke dingen doen – oudjaarsdag 2018

We beginnen vandaag met een oliebollentip! Groenteboer Ankara van een hard werkend ondernemersgezin verkoopt overheerlijke oliebollen en appelflappen vandaag! Bent u in de buurt. Gaat u dan gerust even langs. Ze zitten in de Van Woustraat dicht bij de Ceintuurbaan. Echt de oliebollen zijn daar super!

09:30 uur. Van Gogh Museum. Meedere activiteiten die de moeite waard zijn om te bezoeken! Check de site van het Van Gogh Museum in Amsterdam.

10:00 uur. Stedelijk Museum – Tentoonstelling Amsterdam Magisch Centrum nog t/m 6 januari te zien. De grote tentoonstelling ‘Amsterdam Magisch Centrum’ werpt nieuw licht op de grensoverschrijdende ontwikkelingen van die tijd en op het internationale karakter van Amsterdam als laboratorium voor vernieuwingen in kunst en maatschappij.

Voor meer details zie evenement  Stedelijk Museum – Tentoonstelling Amsterdam Magisch Centrum.

10:00 uur. BODY WORLDS: The Happiness Project. Bij BODY WORLDS ‘The Happiness Project’ ontdek je het effect van geluk op je gezondheid.

Voor meer details zie evenement BODY WORLDS: The Happiness Project.

10:00 uur. De Nieuwe Kerk – Het leven van Boeddha, de weg naar nu. Ruim zestig kunstwerken, eeuwenoud en modern, spectaculair bijeen in de wintertentoonstelling in De Nieuwe Kerk: Het leven van Boeddha, de weg naar nu.

Voor meer details zie evenement De Nieuwe Kerk – Het leven van Boeddha, de weg naar nu.

10:00 uur. Verzetsmuseum. Tentoonstelling Explosiegevaar. Zeer de moeite waard!

Voor meer details zie de website van het Verzetsmuseum.

10:00 uur. Museumplein – De leukste ijsbaan van Nederland. Het Museumplein is weer omgetoverd tot de mooiste ijsbeleving van Nederland. Ice*Amsterdam is dé ontmoetingsplek.

Voor meer details zie evenement Museumplein – De leukste ijsbaan van Nederland.

12:00 uur. Rembrandtplein. Er kan nog steeds heerlijk worden geschaatst op het vernieuwde Rembrandtplein in Amsterdam.

15:00 uur. De Kleine Komedie – Beeldenstorm – Oudejaars 2018 | Dolf Jansen. Een terugblik op een jaar vol omvallende standbeelden en fout-Hollandsche helden. Maar ook: dat wat we elke dag, 24/7, over ons heen krijgen.

Voor meer details zie evenement De Kleine Komedie – Beeldenstorm – Oudejaars 2018

16:00 uur. Albert Cuyp. Komen we met VTA zelf altijd. Lekker vuurwerk afsteken op de markt! Met in je hand een glaasje champagne!

17:00 uur. NYE DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Tijdens Oud en Nieuw presenteert het DoubleTree by Hilton een feest dat in het teken staat van 50 tinten zilver. Trek je zilveren glitterjasje maar aan en bereid je voor op een avond vol plezier. Goeie vibes, geweldige nummers en service in het zilver. Geen fan van zilver, maar wel van goud? Dan kan je terecht bij de SkyLounge voor het Gold, Glitter & Glamour feest.

Meer weten, check deze link 

18:00 uur. The Harbour Club Kitchen. Voordat het nieuwe jaar begint en de goede voornemens gelden, sluit The Harbour Club in Amsterdam 2018 af met champagne en de beste gerechten van het nieuwe menu tijdens de New Year’s Eve Dinner!

Bezoek de website!

21:00 uur. Q-Factory – Fiesta Macumba – NYE – Feliz Año Nuevo. Nog één laatste Fiesta Macumba van 2018 om het jaar uit te gaan met een Big Bang! Tijdens deze NYE Special gaat het dak eraf, in drie areas met de heetste música uit Latijns-Amerika.

Voor meer details zie evenement  Q-Factory – Fiesta Macumba – NYE.

21:00 uur. Paradiso Noord – Het Goede Voornemen 31 december. Het einde van het jaar komt alweer in zicht en van alle kanten wordt de vraag “wat doe jij met Oud & Nieuw?” op je afgevuurd.

Voor meer details zie evenement Paradiso Noord – Het Goede Voornemen.

21:30 uur. Grote vuurwerkshow. Vuurwerk langs de Amstel in Amsterdam. In de hoofdstad kun je op de Kop van Java kijken naar een grootse vuurwerkshow. Tip van de gemeente Amsterdam: zoek een plekje op de Noordwal, op de Veemkade (al moet je mazzel hebben met aangelegde schepen) of op de Jan Schaeferbrug voor het mooiste uitzicht.

22:00 uur. De Nieuwe Anita – Oude en Nieuwe Anitaas. Oud en nieuw is een heel beladen feest; het moet en zal leuk worden! Dat gaat ook gebeuren hoor, wij zijn er klaar voor! Maar dit jaar hebben we bedacht dat het echt om het dansen moet gaan.

Voor meer details zie evenement De Nieuwe Anita – Oude en Nieuwe Anitaas.

22:00 uur. Ruigoord – Trance Oriënt express into 2019.

Voor meer details zie evenement Ruigoord – Trance Oriënt express into 2019

22:00 uur. AFAS Live – Het begin van 2019 begint druk bij de AFAS Live in Amsterdam. Eerst wordt oudjaars dag afgesloten en het nieuwe jaar beklonken met ‘TIKTAK New Years Eve’, het grootste en meest bekende eclectische event met eclectische live en dj-acts die aanwezig zullen zijn. Samen met edities in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht is TIKTAK wederom hét grootste Oud & Nieuw evenement van Nederland.

We schreven onlangs een artikel over de AFAS Live in Amsterdam

23:00 uur. Disco Dolly – Banaan & Elvis NYE: 300 Duizend Klapper. Na twee uitverkochte edities vieren Banaan & Elvis ook dit jaar Oud en Nieuw in de Dolly. Tijdens 300 duizenklapper kan je eigenlijk maar één ding verwachten en dat is feest, feest en nog eens feest… oja, en natuurlijk 300 duizend klappers

Voor meer details zie evenement Disco Dolly – Banaan & Elvis NYE: 300 Duizend Klapper.

vrijetijdamsterdam.nl

 

Amsterdam – Leuke dingen doen – zondag 30 december