20 C
Amsterdam
maandag, 19 augustus 2019
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

AFAS Live – AMSTERDAM – CONCERT – HAL

+ Google Maps
ArenA Boulevard 590
Amsterdam, Noord-Holland 1101 DS Nederland
www.afaslive.nl

AFAS Live – AMSTERDAM – CONCERT – HAL

De AFAS Live ligt gelegen aan de Arena Boulevard schuint tegenover de Johan Cruijff Arena. De concert hal in Amsterdam ging voorheen door het leven als de Heineken Music Hall maar sinds AFAS hoofdsponsor werd is het muziekgebouw betiteld met de naam: AFAS Live! In de AFAS Live Amsterdam is het als we ons niet vergissen veelal concertorganisator MOJO die organisator is van de concerten die in de Afas Live plaatsvinden. In de loop der jaren hebben er wereldbekende artiesten vanuit vele landen opgetreden. Enkele voorbeelden zijn Kylie Minogue, Selena Gomez (het voormalige liefje van Justin Bieber), Black Eyed Peas en Carol Emerald of Take That.

Muziek dat de klok sloeg

Waar het tijdens de beginjaren vooral de muziek was die er de klok sloeg, kun je inmiddels in twee restaurants van Amsterdams beste akoestische hal, lekker uit eten gaan bij twee restaurants! De twee sfeervolle restaurants zijn tot stand gekomen door de samenwerking met Vineyard Catering.

Heerlijk smullen met een drie gangen menu

In restaurant first geniet je in Restaurant First voordat je los gaat tijdens een concert van een drie gangen menu. Zit eerstgenoemde volgeboekt dan wandel je snel door naar eetgelegenheid nummer 2!Die tweede gelegenheid is trouwens meer bestand tegen grote groepen mensen zo kun je met maar liefst 25 mensen samen bij bij Legends Lounge terecht! Voor een avondje op ‘stand’ doe je er verstandig aan de sfeervolle lounge inclusief hospitality arrangement te bestellen! En de crème de la crème is weggelegd voor de VIP-gasten. Zij krijgen een luxe ontvangst, de lekkerste hapjes, drankjes en beste plekken!

De AFAS Live blijft lekker in beweging

De drukke personen onder ons komen aan hun trekken in de Foyer van AFAS Live waar je bijvoorbeeld wraps, salades of angus burgers kunt bestellen. Over de AFAS Live hoeven we ons waarschijnlijk geen zorgen te maken. De boel blijft daar lekker in beweging want steeds bedenkt men nieuwe leuke dingen!

vrijetijdamsterdam.nl

Druk begin bij AFAS LIVE in Amsterdam

AFAS live Amsterdam
  • Er zijn geen resultaten gevonden.