BIMHUIS presenteert Your Saturday Getaway
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

BIMHUIS presenteert Your Saturday Getaway

Na bijna 4 maanden in lockdown, gaan de deuren van het BIMHUIS op 4 juli eindelijk weer open. Met de intieme concertreeks Your Saturday Getaway biedt het BIMHUIS, op gepaste afstand, verlichting in zware tijden.

BIMHUIS Your Saturday Getaway
Foto: Françoise-Bolechowski
Vroege en late show

In de maanden juli en augustus is er iedere zaterdag een vroege en een late show van dezelfde band. Tickets kosten altijd 21 euro. Het aantal plaatsen is beperkt tot maximaal 61 zitplekken, om zo ieders veiligheid voorop te stellen. Het zal dus een beetje anders zijn dan een ‘normale’ BIMHUIS avond, maar de kwaliteit van de muziek is als vanouds.

Lokale artiesten

In de serie staan lokale artiesten van internationale topklasse in de spotlight. Zo trapt het fenomenale trio Reijseger Fraanje Sylla de serie af, komen de impromusici van Doek laten horen wat nou echt goeie muziek live is, spelen de vier vliegende Hollanders van de jazz samen in The Quartet NL , laat Joost Buis in z’n nieuwe band Buisonic snaren en blazers versmelten tot een grote muziekmachine, én gaat het Rembrandt Frerichs Trio een bijzondere samenwerking aan met saxofonist Efraïm Truijillo en trompettist Teus Nobel.

Coronamaatregelen

Vanzelfsprekend vragen we je om thuis te blijven als je last hebt van corona gerelateerde of verkoudheidsklachten. En om de anderhalve meter regel in acht te blijven nemen, vragen we je ook alleen kaarten te kopen voor mensen uit je eigen huishouden.

Voor het programma en meer informatie bezoek je de website van het BIMHUIS.

VTA Cultuur

vrijetijdamsterdam.nl