Ondernemen in Amsterdam: Ontmoet nieuwe relaties tijdens de Modefabriek
Modefabriek in 2017. Photocredits: vrijetijdamsterdam.nl

Ondernemen in Amsterdam: Ontmoet nieuwe relaties tijdens de Modefabriek

‘EU Fashion Match 8.0 voor ondernemers in de mode’

De Kamer van Koophandel tipt via haar website een mooie mode beurs voor ondernemers in de mode. Van 20 tot en met 21 januari vindt traditiegetrouw een nieuwe editie van Modefabriek plaats in de RAI en het getipte ondernemer event is daar onderdeel van.

‘Om concurrerend te kunnen blijven is het belangrijk om nieuwe relaties op te doen die interessant kunnen zijn voor je netwerk. Het Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers gericht bij het vinden van relevante zakenpartners, ook in de mode en textiel sector.

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de matchmaking die georganiseerd wordt gedurende de modebeurs Modefabriek op 20 en 21 januari 2019 in Amsterdam. EU Fashion Match 8.0 is een internationale matchmaking voor bedrijven in de mode.

De beurs kenmerkt zich door internationale presentaties van labels en agenten aan een publiek dat bestaat uit retailers uit de Benelux en daarbuiten. Neem deel aan de matchmaking zodat je het maximale uit je beursbezoek kunt halen. Je kunt vooraf afspraken maken met interessante deelnemers en zo je netwerk uitbreiden’, is te lezen in het bericht van de Kamer van Koophandel.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Neem ook een kijkje in ons blog over ondernemen in Amsterdam

Gerelateerd artikel:

Veel bekijks tijdens modefabriek 2017