“Klop Watersport is een familiebedrijf welke al 50 jaar actief is in de watersport branche. Bij ons staat deskundig en degelijk advies hoog in het vaandel. We hebben een voorraad van topmodellen speedboten, sloepen, sportcruisers, buitenboordmotoren. Meer dan 100 modellen boten staan tentoongesteld in onze showroom”, zegt Leendert Kop, een van de trotse eigenaren van Klop Watersport.

Geschiedenis

Het familiebedrijf is in 1966 in Hardinxveld door Pim Klop opgericht en wordt momenteel gerund door een aantal familieleden. In de beginjaren werden er veel werkzaamheden met betrekking tot auto’s verricht. Vanwege de positie van Hardinxveld in relatie tot een rivier en binding met water, kwamen er snel verzoeken naar boten en buitenboordmotoren. Het bedrijf speelde in op deze vraag en veranderde snel naar een zaak waar watersport de hoofdactiviteit was.

Inmiddels is Klop Watersport niet meer weg te denken uit de Watersport industrie. Volgens velen spelen ze een grote rol in de watersport markt. Het management van Klop Watersport geeft aan dat het de medewerkers zijn die een belangrijke rol spelen binnen het succes van het bedrijf. Ze worden omschreven als liefhebbers van watersport met een passie voor boten en techniek.

Diensten

Watersportliefhebbers kunnen bij het bedrijf terecht voor het in- en verkopen van nieuwe en tweedehands boten. Daarnaast worden er meer diensten verleend. Zo kunnen de medewerkers je begeleiden als je jouw boot wilt verkopen. De specialisten van Klop Watersport staan voor hun klanten klaar.

Mocht je hulp nodig hebben bij het afsluiten van financiering voor een boot dan kun je eveneens bij de medewerkers van Klop Watersport terecht. Als je zelf een boot wilt aanschaffen en daarvoor een verzekering moet afsluiten is het mogelijk om advies aan de mensen van Klop Watersport te vragen. Contact opnemen is geheel vrijblijvend.

Aanbod

Mocht je een sloep, sportboot of andere boot willen kopen dan kun je een keuze maken uit een aantal hoofdcategorieën. Op het moment van schrijven gaat het om de volgende categoriesoorten: kajuitboten, open en console boten, rubberboten en ribs, sloepen en tenders, sportboten en sportcruisers. Het volledige actuele aanbod kun je via de website van Klop Watersport bekijken.