HorecaVoordeelshop.nl is klaar voor heropening horeca
Afbeelding van Bruno /Germany via Pixabay

De horeca kijkt er al een tijd lang naar uit om de deuren weer te mogen openen. En dat niet alleen. De leveranciers van drank en andere producten kijken er ook weer reikhalzend naar uit om met de sector samen te werken. HoreaVoordeelshop.nl is hier een mooi voorbeeld van. Het bedrijf dat onderdeel is van Menustore B.V. biedt een groot assortiment aan menukaarten aan. Je kunt bij HorecaVoordeelshop.nl eveneens producten kopen die zijn onderverdeeld in keukenapparatuur, warmhoud apparatuur, presentatie, Servies en Meubilair. Alle categoriesoorten staan aangegeven op de website van dit bedrijf.

Menukaarten

HorecaVoordeelshop.nl stelt via haar website mooie en stijl ogende horeca menumappen te verkopen. Deze zijn volgens het bedrijf onmisbaar in ieder restaurant. Of je nu een Chinees restaurant of Italiaanse pizzabakkerij bent, je zult je bezoekers moeten laten weten welke gerechten er besteld kunnen worden. Er zijn meerdere manieren om gasten te veranderen in klanten. Een mooi interieur de doorslag geven. Andere manieren zijn een stijlvolle tafel en dito menukaart. Bij ieder restaurant past weer een andere menukaart. HorecaVoordeelshop.nl stelt daar met een groot en divers assortiment op in te spelen.

Verschillende keuzes

Een kijkje op de website van HorecaVoordeelshop.nl leert ons dat er menukaarten in allerlei kleuren en maten aangeschaft kunnen worden. Je kunt op de website rustig door de pagina’s scrollen om uiteindelijk een goede keuze te maken. De menumappen van Dagstyle worden in Italië gemaakt. De levertijd van deze menukaarten is ongeveer 2 weken. De menukaarten van Securit worden binnen een werkdag geleverd.

Bestelinformatie

Je kunt bij deze voordeelshop eenvoudig en snel bestellen. Het bestelproces bestaat uit een aantal stappen. Je stopt allereerst je gewenste artikel in je winkelwagen. De stappen die je daarna moeten volgen lees je op je beeldscherm. Als je een bestelling hebt gedaan zul je een ontvangstbevestiging ontvangen. Deze zal per e-mail naar je worden verstuurd. Je kunt op verschillende manieren betalen. De betaalmethodes zijn onder andere iDEAl, Mastercard, PayPal en MisterCash.