Geld.nl: 'onafhankelijke vergelijking aanbod leningen'
Foto credits: Niek Verlaan via Pixabay

Ben jij met de wetenschap van ‘geld lenen kost geld’ op zoek naar een goede lening? Geld.nl stelt een 100% onafhankelijke vergelijkingsite te zijn op het gebied van leningen. Volgens het ‘geldbedrijf’ worden er alleen maar kredietverstrekkers vergeleken die een vergunning van de AFM hebben. Het bedrijf werd in 2018 getipt door kwaliteitskrant NRC Handelsblad.

Verdienmodel

Het bedrijf vergelijkt leningen van ruim 15 kredietverstrekkers. Dit doen ze zowel op het gebied van prijs en voorwaarden. Volgens de medewerkers van Geld.nl is de dienstverlening op het gebied van leningen vergelijken geheel kosteloos. Het verdienmodel is een vergoeding welke geld.nl ontvangt als klanten ervoor kiezen een lening bij een kredietverstrekker afsluiten die is aangesloten bij de website.

Lening verhogen

Wil je tussentijds je lening verhogen? Mocht je dit willen kun je de bank verzoeken om jouw doorlopende krediet te verhogen. Op het moment dat je een persoonlijke lening hebt afgesloten, dan kun je tussentijds niet je lening verhogen. Je hebt dan nog wel een andere mogelijkheid. Dat is het aanvragen van een nieuwe lening. Er wordt door de medewerkers van Geld.nl aangegeven dat je dit verzoek in de regel via je eigen bank dient in te dienen. De beoordeling zal vervolgens via de bank plaatsvinden. Mocht je verzoek goedgekeurd zijn, dan kun je een nieuw contract afsluiten. De oudere lening zal dan in de laatste nieuwe lening worden verwerkt.

Overige dienstverlening

Kijk anders zelf eens rond, vergelijk geld leningen van vele kredietverstrekkers of maak gebruik van andere diensten die door he bedrijf worden aangeboeden. Het bedrijf vergelijkt namelijk niet alleen geldleningen. Naast leningen op het gebied van geld worden er onder andere autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, opstalverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen, zorgverzekeringen, hypotheekrente en spaarrente vergeleken.

Geld lenen kost geld

Hou altijd goed in je achterhoofd dat geld lenen geld kost. Bekijk of je in staat bent om de lening terug te betalen. Ben je financieel niet goed onderlegd, overleg dan met collega’s of mensen uit je omgeving. Zo zorg je ervoor dat je er achteraf geen spijt van krijgt.

vrijetijdamsterdam.nl