Top 5 banken in Amsterdam voor het afsluiten van een lening
Foto credits: Pixaby Link: https://pixabay.com/nl/photos/geld-bank-notities-bill-biljetten-1835/

Ben je op zoek naar een top 5 banken in Amsterdam voor het afsluiten van een lening? In Amsterdam heb je erg veel banken waar je een lening kunt afsluiten. We willen wel benadrukken dat geld lenen geld kost. Het is natuurlijk altijd mooier als je het geld zelf op de bank hebt staan. Maar, voor de mensen waarbij dit niet het geval is stelde we een top 5 banken in Amsterdam samen voor het afsluiten van een lening.

Interbank

Interbank staat er bekend om een bank te zijn waar je een lening kunt afsluiten die bij jou past. Je kunt hier een interbank lening aangaan bij een transparante bank. Interbank stelt een stabiele en vertrouwde financieringsmaatschappij te zijn, met veel expertise op het gebied van leningen voor klanten.

Adres: Laarderhoogtweg 25, 1101 EB Amsterdam

Stadsbank van Lening

Veel Amsterdammers zijn bekend met de stadsbank van Lening. Deze bank is opgericht in 1614. Deze bank heeft niet als doel om winst te maken en is een gemeentelijke instelling. In Amsterdam is dit het bedrijf welke het oudste is op het gebied van geldverstrekking. Op het moment van schrijven heeft de Stadsbank van Lening drie filialen, een winkel en een veilinghuis in de stad.

Adres: Nes 57, 1012 KD Amsterdam

Handelsbanken

Handelsbanken is een bank die is gelegen in Amsterdam-Centrum. Deze bank leert haar klanten graag persoonlijk kennen. Bij deze bank ben je onder andere welkom voor persoonlijk advies en maatwerk. Er wordt samengewerkt met bedrijven, ondernemers en particulieren!

Adres: Keizersgracht 8, 1015 CN Amsterdam

Findio

Findio stelt dé manier te zijn om online aan krediet te komen. Bij deze financiële instelling kun je helemaal zelf een lening aanvragen. Het bedrijf geeft aan dat de innovatiekracht zit in het feit dat je aanvraagproces volledig digitaal kunt aanvragen. Heb je vragen, opmerkingen en/of feedback voor Findio? De medewerkers van Findio staan klaar om je te woord te staan. Het team van Findio bestaat uit deskundige en enthousiaste personeelsleden!

Adres: Laarderhoogtweg 25, 1101 EB Amsterdam

Kredietbank Amsterdam

Bij de Kredietbank van de gemeente Amsterdam kun je geld lenen. Je hoeft hier minder rente te betalen in vergelijking met ‘gewone’ banken. Je leent minimaal € 300,- en maximaal € 4.000,-. Moch je de lening aangaan zul je deze binnen 3 jaar moeten terugbetalen. Mocht je bij de Kredietbank Amsterdam willen werken moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Je hebt een laag inkomen, weinig geld, bent 18 jaar of ouder en bent ingeschreven in de Gemeente Amsterdam.

Adres: Postbus 11635, 1001 GP Amsterdam

VTA Business